16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieBlack Friday(P) Black Friday 2020: S-a dat startul reducerilor!

(P) Black Friday 2020: S-a dat startul reducerilor!

Black Friday 2020 este un eveniment așteptat de toți consumatorii dornici de a profita de reduceri pentru a-și achiziționa fel de fel de produse și servicii. Magazinul online Novamag.ro va desfăşura ediția din acest an a Black Friday azi, 13 noiembrie 2020. Pentru prima oară într-o campanie de Black Friday, Novamag.ro va acorda la fiecare comandă în valoare de minim 500 lei plasată pe site un bonus constând într-o cartela prepay Orange cu 6 euro credit, 6 GB internet 4G, 2,000 minute naționale și internaționale fix sau SMS naționale din care 300 minute/SMS internaționale mobil în UE.

Școala online este un subiect de mare actualitate. Pentru a acoperi cererea de device-uri necesară în vederea desfășurării acestei activități, Novamag.ro va avea disponibilă o platformă ideală de învățare pentru copii – laptop-ul Asus W202.

Echipat cu procesor Intel® Celeron® N3350 și preîncărcat cu Windows 10, care acceptă versiunea completă a Microsoft Office și Cortana, este conceput pentru a face învățatul distractiv și oferă performanțele necesare pentru procesarea textelor, videoclipurilor și aplicațiilor. Are asigurată conectivitate completă cu Wi-Fi ultra rapid, două porturi USB 3.1 Gen 1 și un port HDMI.

Laptop ASUS W202, 11.6"HD cu procesor Intel Celeron N3350 (2M Cache, 1.1 GHz up to 2.4 GHz, 2C/2T), Intel HD Graphics 500, RAM 4GB, eMMC 64GB, no ODD,Dark Blue, Windows 10

Laptop-ul Asus W202 vine cu margini și colțuri căptușite din cauciuc, reducând mult impactul loviturilor și este echipat cu o tastatură rezistentă la deversare care respinge până la 66 ml de lichid, deci nu va trebui să vă faceți griji pentru acele „mici accidente” care apar uneori. Autonomia bateriei este de 11 ore cu o singură încărcare.

Black Friday 2020: Gamă variată de produse

Pentru ca timpul pe care îl petreceți acasă să fie cât mai plăcut, puteți asculta muzică sau citi o carte. În portofoliul site-ului Novamag.ro se gasesc oferte la sisteme home cinema, boxe bluetooth și wi-fi, boxe pentru exterior, sisteme audio profesionale marca Bose. Pentru cei ce iubesc lecturile, ebook-urile KOBO promovate de Novamag.ro sunt soluția potrivită. Un mare avantaj pentru care merită achiziționat un ebook reader este ușurința cu care pot fi descărcate cărțile în format electronic.

În cadrul campaniei Black Friday din acest an, vom pune la dispoziţia clienţilor Novamag.ro o gamă variată de produse IT, electronice și electrocasnice: televizoare smart 4K, laptop-uri Asus, periferice Asus, Logitech și Microsoft, smartwatch-uri Samsung și Amazfit, boxe portabile și soundbar-uri Bose, routere wireless, aparate de aer condiționat LG, produse de îngrijire personală cât și produse din alte categorii, alături de cadourile și surprizele plăcute pe care le-am pregătit pentru clienții noștri.” ne-a declarat Antonio Golea, reprezentantul Novamag.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS