24 C
Craiova
marți, 9 august, 2022
Știri de ultima orăPoliticaNationalPremierul Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru președinția PNL

Premierul Nicolae Ciucă și-a depus candidatura pentru președinția PNL

Premierul Nicolae Ciucă și-a depus miercuri candidatura pentru președinția PNL, afirmând că partidul „are datoria să asigure stabilitatea țării”.

Titlul moțiunii cu care premierul Ciucă va candida pentru șefia PNL este „Uniți pentru o Românei stabilă și puternică”.

„Am decis să-mi asum această responsabilitate după o discuție cu colegii“

„Am decis să-mi asum această responsabilitate după o discuție cu colegii și în urma analizei pe care am făcut-o asupra întregii situații politice”, a spus Ciucă, înainte de a adăuga: „PNL este la guvernare și are datoria să asigure stabilitatea țării”.

Iar o condiție esențială pentru stabilitate este ca „în interiorul partidului să existe o stare de armonie și o concentrare a tuturor asupra obiectivelor pe care ni le asumăm”, a continuat acesta, conform G4Media.ro.

Potrivit premierului, PNL este acum „cel mai mare partid de dreapta”

Potrivit premierului, PNL este acum „cel mai mare partid de dreapta” și poate ajunge „primul partid din România”.

„Obiectivul meu este întărirea partidului și pregătirea alegerilor următoare”, iar dacă „vom guverna bine atunci și rezultate vor fi evidente”, a arătat primul ministru.

Ciucă, care se declară „adeptul faptelor”, consideră că „românii îi vor aprecia pe cei care reușesc să treacă țară prin perioade și să o ducă în direcția bună”.

Un congres extraordinar al PNL urmează să fie organizat weekendul următor, după ce Florin Cîțu și-a dat demisia din funcția de președinte al liberalilor în urmă cu trei zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS