18 C
Craiova
sâmbătă, 19 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Politica National Vlad Voiculescu și-a lansat platforma de candidat la Primăria Capitalei

Vlad Voiculescu și-a lansat platforma de candidat la Primăria Capitalei

Fostul ministru Vlad Voiculescu şi-a lansat, vineri, platforma de candidat la primăria Capitalei, sub sloganul ”Bucureşti, capitala oamenilor buni”.
Proiectul său se bazează pe 4 principii: curăţenie, calitate, control şi colaborare.

”Orice plan serios pentru dezvoltarea unui oraş începe şi se termină cu oamenii. (…) Peste cinci luni putem să alegem o nouă echipă la Primăria Bucureşti şi să dea tonul de acolo”, a spus Vlad Voiculescu.

Acest eveniment nu a reprezentat lansarea candidaturii oficiale a lui Voiculescu la funcția de primar general, ci doar proiectul său pentru administrația publică din București.

Liderul PLUS Dacian Cioloș a declarat că dorește ”un candidat comun al întregii drepte” și a cerut PNL sa vină cu un candidat, astfel încât să fie analizați toti, ”să-l alegem pe cel mai bun”.
”Fără un candidat comun, la alegeri într-un singur tur, pierdem alegerile. La două tururi, le câștigam” – a spus Cioloș.
Vlad Voiculescu împreună cu echipa sa afirmă că au consultat zeci de experţi şi au întrebat, prin chestionare şi conversaţii directe, peste 10.000 de oameni ce îşi doresc de la oraşul în care trăiesc, pentru ei şi famiile lor.

El mai afirmă că admnistraţia condusă de Gabriela Firea ”conduce oraşul pe contrasens” şi oferă vouchere şi luminiţe, acolo unde este nevoie de planuri serioase şi investiţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

UPDATE: Ce s-a întâmplat la nunta de rromi din...

Poliția a revenit cu detalii în scandalul...

ȘTIRI GdS

Comisia Europeană vrea ca rezultatul testelor pentru Covid-19 să...

Rezultatul testelor pentru Covid-19 ar trebui date în cel mult 24 de ore de la efectuarea lor, pentru a permite o urmărire...

Ministrul Justiției din Olanda, amendat pentru că a încălcat...

Parchetul general din Olanda a anunțat ieri că l-a amendat pe ministrul justiției, Ferdinand Grapperhaus, care, cu ocazia căsătoriei sale în luna...

România participă la misiunea OSCE din Belarus

Ţara noastră face parte din misiunea OSCE care va investiga încălcarea drepturilor omului și fraudele electorale de la alegerile prezidențiale din Belarus.

Nelu Tătaru: Am contractat 3 milioane de doze de...

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, astăzi, la Brăila, că au fost contractate, până în prezent, 3 milioane de doze de vaccin...
00:07:53

Noi acuzații la adresa lui Trump: Un fost model...

Un fost model, Amy Dorris, susține, într-un interviu pentru The Guardian, că a fost agresată sexual de actualul președinte american Donald Trump care...

Apropiații lui Aleksei Navalnîi spun că au găsit Noviciok...

Într-o sticlă de apă goală din camera de hotel a lui Aleksei Navalnîi, din oraşul siberian Tomsk, au fost detectate urme de...