10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalSuspectul crimei din Ilfov a fost prins

Suspectul crimei din Ilfov a fost prins

Suspectul crimei din Ilfov a fost prins pe un câmp în apropierea localității Jilava. Prietena acestuia este și ea suspectă în acest caz. Cei doi au o fetiță de 9 ani.

Un bărbat a fost împuşcat mortal, azi-noapte, în judeţul Ilfov. O femeie din comuna 1 Decembrie a sunat la poliţie în jurul orei 3 şi a anunţat că a auzit două focuri de armă.
Bărbatul s-a întors în localitatea 1 Decembrie, după o absență de două săptămâni, și și-a căutat iubita și fetița la bunica femeii. Bătrâna nu a știut să-i spună unde sunt, iar bărbatul a tras concluzia că ele se află la rivalul său, aflat la câteva străzi distanță.

Agresorul a ajuns la casa rivalului, ar fi intrat în curte, s-ar fi uitat pe geam, apoi l-ar fi convins pe acesta să iasă din casă. După ce bărbatul a ieșit în curte a fost împușcat de două ori. Polițiștii cred că arma ar fi de 9 mm.

Bărbatul a luat fetița și a fi fugit. Polițiștii l-au identificat repede, dar au fost nevoiți să acționeze cu prudență, având în vedere că bărbatul era înarmat și însoțit de copil.
După ce bărbatul a lăsat copilul în grija unor cunoscuți, în Jilava, polițiștii l-au prins. Urmează audierile și anchetele care vor stabili dacă cel prins este autorul omorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS