20.1 C
Craiova
joi, 30 iunie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăPoliticaInternationalDonald şi Melania Trump, gazde pentru a treia oară de Halloween

Donald şi Melania Trump, gazde pentru a treia oară de Halloween

-

Donald Trump și prima doamnă Melania au sărbătorit luni cel de-al treilea Halloween la Casa Albă. Ei i-au primit pe copiii militarilor, dar şi pe elevii unei şcoli din apropierea Casei Albe.

Familia prezidenţială a fost încântată de festivități, i-a servit pe copii cu dulciuri şi s-a fotografiat cu tinerii costumați. Cei doi au stat afară aproximativ 40 de minute.
Tema serii părea a fi inspirată de pădure bântuită. Decupaje sub formă de copaci mari, negri, cu ramuri goale înfricoşătoare erau așezate pe coloanele porticului de sud al Casei Albe, luminate portocaliu şi negru. Zeci de dovleci căptușeau scările curbate.

Preşedintele Donald Trump şi prima doamnă Melania Trump au oferit dulciuri copiilor (AP Photo/Alex Brandon)

Pe veranda South Portico, fanfara Forțelor Aeriene ale Statelor Unite ale Americii „Strolling Strings” au interpretat melodii tematice de Halloween pe viori negre strălucitoare. Melodiile tematice din „Ghostbusters”, „Bewitched” și filmele Harry Potter au fost prezentate. Piesa de pornire a primului cuplu, însă, a fost din „Familia Addams”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Zeci de ani de puşcărie pentru atacul armat din...

Magistraţii de la Tribunalul Dolj condamnat, ieri, opt inculpaţi deferiţi justiţiei pentru tentativă de omor, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice sau portul fără drept de obiecte periculoase. Patru dintre inculpaţi sunt acuzaţi că, în ianuarie 2019, au atacat un bărbat cu săbiile şi bâtele, căruia i-au distrus maşina sub privirile mamei sale. Scandalul a avut loc în cartierul craiovean Rovine. Şase dintre inculpaţi au primit pedepse ce însumează aproape 55 de ani de închisoare. Doi inculpaţi au fost condamnaţi cu suspendare.

ȘTIRI GdS