17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalKlaus Iohannis: Avem o șansă istorică la o guvernare stabilă, care să pună în practică acele măsuri de reformă mereu amânate

Klaus Iohannis: Avem o șansă istorică la o guvernare stabilă, care să pună în practică acele măsuri de reformă mereu amânate

-

Alegerile din 6 decembrie reprezintă o „șansă istorică la o guvernare stabilă”, deoarece urmează patru ani fără alegeri, dar și despărțirea definitivă „de cei care au ținut-o în subdezvoltare și au încercat s-o deraieze de la parcursul său european și democratic”, a afirmat vineri seara președintele Klaus Iohannis. Acesta a făcut un apel la populație de a se prezenta la votul pentru viitorul Parlament, potrivit Adiminstrației Prezidențiale.

„Urmează patru ani fără alte alegeri, avem deci o șansă istorică la o guvernare stabilă, care să pună în practică acele măsuri de reformă mereu amânate, dar esențiale pentru dezvoltare. Ca acest lucru să fie posibil, votul din 6 decembrie trebuie să conducă la constituirea unei majorități solide, capabile și dornice să lucreze în beneficiul românilor”, a spus președintele.

Șeful statului s-a angajat să conducă „personal” „efortul de coagulare a tuturor forțelor democratice și reformiste” care vor ajunge în Parlament după alegerile din 6 decembrie”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Laura Codruța Kovesi, inclusă într-un top al personalităților care...

Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European, a fost inclusă...

ȘTIRI GdS