8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaAlegeri locale 2020 Craiova. Surprize la primărie. Cine vine tare din spate!

Alegeri locale 2020 Craiova. Surprize la primărie. Cine vine tare din spate!

Alegeri locale 2020 Craiova. Bookmakerii au stabilit, la începutul săptămânii, cotele la pariuri pentru aproape toţi candidaţii la primărie din marile oraşe ale ţării. Au fost luaţi în calcul, bineînţeles, cei mai cunoscuţi dintre candidaţi, care ar putea emite pretenţii la fotoliul de primar.

La Craiova, bookmakerii au luat în considerare doar cinci din cei 11 candidaţi care au intrat în cursa pentru Primăria Municipiului Craiova. Aici, Lia Olguţa Vasilescu a fost considerată marea favorită la câştigarea alegerilor locale.

Candidatul PSD a primit, luni, o cotă de 1.03 la obţinerea mandatului de primar. Ea a fost urmată în clasamentul cotelor de Antonie Solomon, candidat din partea Partidului Ecologist Român, şi de Nicolae Giugea (PNL). Solomon avea o cotă de 8.00, iar Giugea de 25.00.

Alegeri locale 2020 Craiova. Giugea vine tare din spate

Alegeri locale 2020 Craiova. Lucrurile au luat însă o turnură neaşteptată. Nu în cazul candidatului favorit, ci al contracandidatului său. Potrivit cotelor oferite, astăzi, de una dintre cele mai importante case de pariuri din România, candidatul PNL Nicolae Giugea a înregistrat un salt spectaculos. Deputatul de Dolj are acum o cotă de 5.00 la câştigarea alegerilor locale de la Craiova, după ce luni cota sa era de 25.0.

Nicolae Giugea, candidatul PNL la Primăria Craiova
Nicolae Giugea, candidatul PNL la Primăria Craiova

Antonie Solomon a coborât un loc în opţiunea bookmakerilor, având acum o cotă de 10.0. Cotele celorlaţi doi candidaţi luaţi în calcul au rămas neschimbate: Lucian Săuleanu (Alianţa USR-PLUS) – cotă de 50.0 şi Eduard Ciceu (ProRomânia) – cotă de 100.

Saltul spectaculos al lui Nicolae Giugea a făcut ca Lia Olguţa Vasilescu să piardă puţin teren. Cota acesteia a crescut de la 1.03 la 1.07, dar şi aşa rămâne candidatul care va obţine, aproape sigur, mandatul de primar al Craiovei. Cel puţin asta spun cotele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS