12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBookmakerii au decis! Ce cote au candidaţii la Primăria Craiova

Bookmakerii au decis! Ce cote au candidaţii la Primăria Craiova

Ce cote au candidaţii la Primăria Craiova. Bookmakerii au stabilit cotele la pariuri pentru toţi candidaţii la primărie din marile oraşe. La Craiova, aceştia au luat în considerare doar cinci candidaţi din cei 11 care s-au înscris în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Craiova.

Potrivit bookmakeriilor, Olguţa Vasilescu este considerată marea favorită la câştigarea alegerilor locale din Craiova, ea primind o cotă infimă, de 1.03. Practic, în limbajul pariorilor, acest deznodământ este extrem de sigur, dar câştigul ar fi foarte mic.

În spatele Olguţei Vasilescu este Antonie Solomon. Candidat din partea Partidului Ecologist Român şi fost primar al Craiovei în perioada 2004-2012, Solomon are o cotă de 8.00 la alegerile locale de la Craiova.

Ce cote au candidaţii la Primăria Craiova. Următorii candidaţi la Primăria Craiova, în ordinea cotelor la pariuri, sunt Nicolae Giugea (PNL) – cotă de 25.0, Lucian Săuleanu (Alianţa USR-PLUS) – cotă de 50.0 şi Eduard Ciceu (ProRomânia), cu o cotă de 100 la câştigarea alegerilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS