21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalCiolacu își cere scuze pentru declarația lui Bădălău la adresa Diasporei: „Astfel de afirmații nu pot fi tolerate”

Ciolacu își cere scuze pentru declarația lui Bădălău la adresa Diasporei: „Astfel de afirmații nu pot fi tolerate”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat, vineri, la afirmațiile făcute de senatorul Niculae Bădălău despre Diaspora. El atrage atenția membrilor PSD că partidul e în reconstrucție, iar astfel de afirmații nu pot fi tolerate.


„Resping afirmațiile făcute de Niculae Bădălău la adresa românilor din Diaspora. Îmi cer scuze public pentru acest derapaj, dar acesta nu trebuie să angajeze Partidul Social Democrat în ansamblul său. De altfel, am discutat cu domnul Bădălău și m-a asigurat că a conștientizat exprimarea nefericită și că o regretă. PSD îi respectă pe toți românii indiferent de locul în care trăiesc. Atrag atenția tuturor membrilor că partidul a intrat într-o perioadă de reconstrucție, iar astfel de afirmații nu pot fi tolerate!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău a declarat vineri, într-o conferință de presă, că este „o nebunie” să se mărească numărul parlamentarilor de Diaspora, în străinătate fiind 700.000 de români cu domiciliu în străinătate, restul până la trei-cinci milioane fiind „fetele alea de le duc ăștia”.

El a mai spus că cei care vor majorarea numărului de parlamentari pentru Diaspora vor ”o nebunie”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS