22.8 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalSe împart funcțiile în PSD

Se împart funcțiile în PSD

Liderii PSD nemulțumiți de rezultatele obținute de Viorica Dăncilă se reunesc într-o ședință informală la Parlament luni seară, susțin sursele HotNews.ro. Președintele Camerei Deputaților este cel care i-a chemat de liderii din teritoriu pentru a decide modul în care o vor debarca de la șefia PSD pe Viorica Dăncilă. La întâlnire vor participa lideri ca Paul Stănescu, Gabriela Firea și Niculae Bădălău -lideri care de altfel au anunțat că este momentul schimbării în PSD.

UPDATE Ciolacu s-ar fi întâlnit cu Viorica Dăncilă pentru a o convinge să demisioneze – susțin sursele HotNews.ro. Ciolacu s-ar fi dus la Dăncilă acasă să o convingă să renunțe la șefia PSD și să propună o conducere interimară. Ciolacu i-ar fi promis acesteia un loc eligibil de parlamentar în 2020 și șefia organizației PSD Femei în locul demisiei.

Surse social democrate au declarat pentru HotNews.ro că întâlnirea lui Ciolacu cu liderii din teritoriu va avea loc după ora 19.00. Alături de Ciolacu s-ar afla și prietenii săi Mihai Tudose și Sorin Grindeanu, care i-ar fi promis acestuia că îi vor aduce înapoi pe oamenii care au plecat din PSD și au mers la partidul lui Victor Ponta. Astfel, Ciolacu le va propune liderilor PSD un proiect de reconstrucție alături de cei care au părăsit partidul pe vremea lui Liviu Dragnea. Printre cei care vor să se reîntoarcă în PSD sunt Mihai Tudose și Adrian Țuțuianu.

Citeşte continuarea pe hotnews.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS