8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalPostarea fake news „Iohannis a avut cască la conferință” a dispărut de pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea

Postarea fake news „Iohannis a avut cască la conferință” a dispărut de pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea

Postarea cu fake news-ul potrivit căruia Klaus Iohannis ar fi venit la conferința de presă de miercuri cu cască în ureche a dispărut de pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea. Numeroși internauți au reacționat raportând la Facebook o postare mincinoasă.

Reamintim că o serie de lideri ai PSD, între care Gabriela Firea, au distribuit un colaj foto susținând că președintele Klaus Iohannis purta cască în ureche la conferința de presă de la sediul PNL. O imagine surprinsă la fața locului demonstrează însă contrariul, că șeful statului nu purta cască.

Fotograful Octav Ganea de la Inquam Photos a postat și el pe Facebook o imagine care demontează teoria că Iohannis purta cască, precizând că „chiar si atunci când suntem scosi din sala reușim să demontăm știrile false”.

Octav Ganea a explicat, într-un mesaj transmis Digi 24, că fotografii au fost invitați cinci minute la începutul conferinței, după care au fost invitați să iasă afară din rațiuni de spațiu.

Viorica Dăncilă a profitat și ea de subiect și a subliniat în conferința de presă pe care a susținut-o după Klaus Iohannis că ea nu are cască în ureche.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS