18.3 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024

Horoscop

BERBEC
Apar mici probleme de sănătate pe care ar trebui să le investigaţi. Niciodată nu este un semn bun când vă confruntaţi cu dureri de cap. Nici vremea de afară nu vă prea ajută să fiţi mai veseli, dar ziua trece destul de repede, vă ocupaţi timpul cu sarcini de lucru și când ajungeţi acasă, vă puteţi liniști puţin.

TAUR
Este timpul să puneţi în aplicare marele plan la care lucraţi și pe care l-aţi ţinut secret faţă de colegi și apropiaţi. Implică o schimbare de job, dar astrele vă surând, iar decizia va fi una care vă va aduce noroc. Rămâneţi pozitivi și încercaţi să nu îi faceţi pe ceilalţi geloși cu entuziasmul vostru. Cel mai bine este să rămâneţi modești.

GEMENI
Vremea v-a dat peste cap, gerul va trece curând. La locul de muncă lucrurile se desfășoară lent, iar asta vă deranjează peste măsură.

RAC
Nu ester prea târziu să vă stabiliţi rezoluţii pentru 2021. Dar nu cădeţi în capcana reţelelor sociale și nu vă setaţi obiective nerealiste. Gândiţi-vă exact ce fel de persoană sunteţi și ce doriţi să îmbunătăţiţi, ce vi se potrivește.

LEU
Căutaţi să vă amintiţi momente plăcute din ultimii ani. Poate cel mai bine ar fi să reluaţi legătura cu persoanele cu care aţi petrecut momentele respective. Acesta ar putea fi primul pas spre legare unor noi prieteni trainice şi care vă pot asigura, pe viitor, puncte de sprijin importante pentru a depăși momente mai puţin plăcute.

FECIOARĂ
Aveţi tendinţa de a spune din start tot ceea ce gândiţi, iar acest lucru s-ar putea să nu fie unul tocmai rău. Există persoane importante care ar putea aprecia sinceritatea voastră şi care v-ar putea oferi un impuls în viaţa profesională, astfel încât să ajungeţi mai aproape de îndeplinirea unor obiective de mult visate.

BALANŢĂ
Nativii Balanţă sunt stăpâni pe ei şi ştiu ce au de făcut. Important este să nu se abată de la plan pentru că riscă să ajungă în situaţia de a nu mai lua cele mai bun decizii. Orice pas greşit, survenit după o analiză a situaţiei mai degrabă emoţională decât pragmatic, s-ar putea să vă îndepărteze de îndeplinirea anumitor obiective.

SCORPION
Aveţi probleme cu banii, după ce aţi cheltuit peste măsură sau nu aţi obţinut atât de mulţi bani cât vă aşteptaţi. Pentru a fi mai siguri de revenire, asiguraţi-vă că documentele pe care le semnaţi sunt, într-adevăr, în favoarea voastră şi nu vă lăsaţi influenţaţi de persoane care poate vor să profite de situaţia în care vă aflaţi.

SĂGETĂTOR
Rutina voastră zilnică ar trebui să vă ţină destul de ocupat. Nu există nicio îndoială despre asta, dar veţi avea de-a face și cu situaţii plăcute și neașteptate care apar în ultimul moment.

CAPRICORN
Aţi putea avea abordări la nivel de conducere, care ar putea fi deosebit de utile pentru dvs., chiar dacă la început nu vă va părea așa. Dacă ştiţi să abordaţi problema, s-ar putea chiar să aveţi parte de un câştig suplimentar.

VĂRSĂTOR
Cei cu care lucraţi de luni de zile vor fi fericiţi să vă sprijine, indiferent de ce sau când aveţi nevoie de ei. Ar fi bine să-i lăsaţi să o facă. Lăsaţi mândria la o parte. Puteţi să faceţi asta.

PEȘTI
Visele voastre ar putea fi profetice în acest moment, încercaţi să vi le aduceţi aminte atunci când vă treziţi. Ar fi un moment potrivit pentru a începe un jurnal de vis. Să urmăriţi ce face mintea voastră în timp ce dormiţi vă poate ajuta să vă daţi seama ce se întâmplă în lumea reală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS