7 C
Craiova
miercuri, 21 februarie, 2024

Horoscop

BERBEC
Munca grea a fost întotdeauna răsplătită, dar nu este cea mai uşoară cale de a reuşi în viaţă. Puteţi să vă folosiţi şi de farmecul propriu pentru a ajunge acolo unde vă doriţi. Nu vă va fi de folos întotdeauna, dar astăzi vă va ajuta să ieşiţi din situaţiile neplăcute. Folosiţi-vă calităţile, mai ales când aveţi de-a face cu cineva din conducere.

TAUR
Este o zi perfectă să vă răsfăţaţi cu lucrurile care vă plac. Puteţi chiar să vă cumpăraţi ceva ce vă doriţi mai de mult. Dacă nu vreţi nimic de îmbrăcat, luaţi cina în oraş sau mergeţi la un spa. Aveţi nevoie de asta! Indiferent de ce vreţi să faceţi, nu cheltuiţi sume mari.

GEMENI
Unul dintre oamenii pe care îi vedeţi zilnic vă complimentează pentru orice, dar încercaţi să nu cădeţi în capcana vorbelor dulci. Face asta şi pentru că vrea să îl vedeţi într-o lumină mai bună. Nu îl lăsaţi să se apropie foarte mult, pentru că nu este o persoană de încredere.

RAC
Oamenii care au putere şi vă pot ordona nu sunt foarte curioşi din punct de vedere intelectual, iar asta vă dezamăgeşte. Chiar dacă vi se pare că sunt plictisitori şi previzibili, nu le puneţi încă eticheta. Sunt deschişi la sugestii, aşa că le puteţi da câteva sfaturi.

LEU
Este mai bine să acceptaţi o ceartă decât să fugiţi de ea. Conflictul nu vă face plăcere, dar este necesar. Trebuie să vă apăraţi ideile, chiar dacă asta înseamnă să îi înfruntaţi pe cei care nu sunt de acord cu dumneavoastră. Aveţi şi susţinători şi vă vor fi alături în această situaţie. Fiţi direct şi nu vă jucaţi cu vorbele.

FECIOARĂ
Fiecare situaţie de astăzi va fi plină de profunzime, indiferent că este vorba despre o conversaţie sau o întâlnire cu oameni importanţi. Veţi auzi lucruri care vă pot schimba viaţa. Veţi avea mult mai multe de câştigat dacă veţi fi așa cum sunteţi de obicei, natural.

BALANŢĂ
Vă simţiţi extrem de puternic, chiar dacă nu realizaţi asta din prima. Atenţia pe care o primiţi de la ceilalţi creşte, aşa că pregătiţi-vă să fiţi în lumina reflectoarelor. Asiguraţi-vă că arătaţi perfect şi fiţi pregătit să răspundeţi la orice întrebare. În momentul în care veţi vedea că nimic nu vă stă în cale, veţi străluci.

SCORPION
O persoană care v-a ignorat în ultima vreme îşi schimbă total atitudinea. Brusc, este tot mai interesată de ce vreţi să faceţi şi vrea să petreacă tot mai mult timp cu dumneavoastră. Priviţi cu suspiciune această schimbare, pentru că nu vreţi deloc să o luaţi de la capăt, iar ea speră doar să obţină ceva de la dumneavoastră.

SĂGETĂTOR
Alegeţi un eveniment la care să particiaţi pentru că, dacă vă implicaţi în prea multe activităţi, nu vă veţi mai simţi bine. Trebuie să vă cunoaşteţi limitele când vine vorba de distrac-ţie, la fel de bine cum trebuie să le cunoaşteţi și la muncă. În momentul în care vă veţi da seama unde vreţi să vă consumaţi energia, veţi avea parte de multe momente frumoase.

CAPRICORN
Persoana care are o influenţă puternică în viaţa dumneavoastră se va purta ciudat astăzi şi pare că se concentrează mai mult pe ce îşi doreşte. Aveţi impresia că este distrasă, dar nu este deloc aşa. Vă este în continuare alături. Aveţi grijă cum vă purtaţi şi fiţi disciplinat.

VĂRSĂTOR
Este un moment bun să încercaţi să ieşiţi din rutină. Mergeţi pe alt drum la muncă, mergeţi în locuri în care nu aţi mai fost, încercaţi un restaurant nou. Fiţi deschis la idei neobişnuite şi la culturi diferite. Este momentul să vă lărgiţi orizonturile şi să vedeţi mai departe.

PEȘTI
Este momentul să găsiţi un echilibru în viaţă. În ultima vreme, aţi ajutat pe toată lumea şi v-aţi neglijat nevoile. Cea mai mare problemă care apare când vă daţi timpul altora este că nu mai rămâne şi pentru dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS