16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Vor apărea câştiguri substanţiale de pe urma eforturilor depuse. Rezumaţi-vă la cheltuieli strict necesare. Aveţi încredere şi răbdare că toate se vor aranja minunat pentru voi. Adică vi se deschid încet, sigur şi discret, culoare noi de câştig financiar, fie de la actualul loc de muncă, fie dintr-o colaborare surpriză.

Taur
Vă reamintiți că viaţa e frumoasă şi merită să vă bucuraţi din plin de orice experienţă. Sunt momente excelente pentru a vă gândi cum vreţi să fiţi în viitor, ce fel de relaţii vreţi să aveţi, puteţi visa cu ochii deschişi. Demonstraţi înţelegere, o detaşare înţeleaptă şi chiar îi ajutați şi pe alţii să petreacă ziua mai uşor.

Gemeni
Vreți să staţi departe de zgomotul cotidian şi de semeni. Aveţi nevoie de odihnă şi introspecție. Cu toate că vă este greu să vă liniştiţi gândurile, dacă vă străduiţi puţin veţi reuşi. Priviţi cu un ochi analitic situaţiile şi relaţiile în care sunteţi implicat.

Rac
Multe puteţi afla astăzi de la prieteni. Roiesc în preajma voastră oameni importanţi, cu funcţii sociale deosebite. Fiţi deschis şi ţineţi cont de ceea ce vi se spune. Chiar dacă unele remarci vă displac, şi în ele veţi descoperi sensuri ascunse de mare folos.

Leu
Este posibil să vă neglijaţi familia şi îndatoririle casnice ca să participați la reuniuni profesionale sau cu prietenii. Sunt momente bune pentru a aborda noi trasee profesionale, fiţi prudent şi urmăriţi fiecare ocazie în acest sens. Cu puţin efort şi bunăvoinţă aţi putea îmbina armonios planul familial şi cel profesional.

Fecioară
Tot ce este legat de rafinare sufletească vă aduce multă linişte, pace şi abordarea unor noi orizonturi ale vieţii. Posibil ca din partea colegilor de muncă să întâmpinaţi diverse neplăceri, lucru care vă poate schimba starea de spirit.

Balanţă
Se întrezăresc informaţii preţioase legate de banii şi bunurile folosite şi administrate în comun cu alţii. Aveţi grijă de cheltuielile curente şi de achitarea facturilor sau a altor tipuri de datorii. Partenerul de viaţă sau o rudă vă va oferi sprijin material, doar că asta se va petrece la momentul potrivit.

Scorpion
În primul rând, detaşaţi-vă de partenerii vechi şi gândiţi-vă la abordarea unor proiecte profesionale alături de oameni noi. Chiar şi o relaţie partenerială veche se poate reconfigura pe cu totul alte baze. Fiţi deschis sufleteşte şi părăsiţi zona de confort în care vă aflaţi de multă vreme.

Săgetător
Sunteţi foarte harnic, reuşind să-i molipsiţi şi pe cei din preajmă cu elanul vostru. Dozaţi-vă eforturile pentru că sănătatea este vulnerabilă, existând riscul să vă suprasolicitaţi. De evitat, pe cât posibil, consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale.

Capricorn
Veselia şi cheful de aventuri sunt atributele voastre de bază. Unii pot fi necăjiţi de glumele voastre sau de atitudinea frivolă pe care o afişaţi faţă de ei. Fiţi prudent, temperaţi-vă manifestările şi ţineţi cont şi de opiniile celorlalţi. V-ar prinde bine o activitate relaxantă alături de copii sau de persoana iubită.

Vărsător
Sunt momente excelente pentru amenajarea casei, grădinii şi pentru reuniuni de familie. Aveţi şanse să plănuiţi împreună cu membrii familiei o afacere profitabilă pentru toți. Orientaţi-vă eforturile în acest sens. Veţi primi susţinerea celor dragi, chiar şi după lungi discuţii.

Peşti
Multă lume roieşte în jur şi de aici şi o paletă largă de informaţii. Unii apropiaţi vă vor cere sfaturi şi soluţii pentru problemele lor. Fiţi reţinut la vorbă şi discutaţi strictul necesar. S-ar putea să fiţi nevoit să călătoriţi frecvent pentru a rezolva diverse chestiuni profesionale şi personale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS