8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

BERBEC
Sunteţi şi obosit, dar şi ceva mai comod, așa că nu aveţi chef de nimic. Vreţi să fiţi lăsat în pace să dormiţi mai mult, să citiţi, să leneviţi acasă. Probabil sunteţi extenuat după o perioadă foarte încărcată, ca atare veţi spune absent la orice provocare, la orice acţiune la care vă invită ceilalţi, la plimbări.

TAUR
Bucuraţi-vă din plin de nivelul la care aţi ajuns, priviţi numai jumătatea plină a paharului pentru că sigur aţi realizat multe din ce v-aţi propus şi aveţi cu ce vă lăuda. Lăsaţi modestia la o parte, nu are rost să îmbrăcaţi o haină smerită care nu vi se potriveşte, când aveţi atâtea lucruri minunate cu care vă puteţi prezenta lumii cu cea mai strălucitoare atitudine de învingător.

GEMENI
Chiar dacă simţiţi că nu aţi obţinut chiar ceea ce doreaţi, nu renunţaţi! Învăţaţi să cereţi ca să primiţi, pentru că nu stă întotdeauna doar în puterile dumneavoastră să ajungeţi acolo unde doriţi. O rugăciune trimisă spre cer, în felul cel mai confortabil, face enorm, de parcă aţi fi acum în conexiune directă cu cei care vă pot îndeplini dorinţa.

RAC
Nu vă simţiţi prea bine într-un mediu cu care nu reuşiţi să găsiţi nici un punct comun, vă simţiţi exclus, dat la o parte, nu vă puteţi integra, deşi nu aveţi astfel de probleme. Aşteptaţi să-i cunoaşteţi mai bine sau să vă cunoască ei mai bine, pentru că prima impresie, de acum, nu e dintre cele mai bune.

LEU
Sunteţi un îndrăgostit fără margini şi, când iubiţi, e normal să vedeţi în jur doar lucruri frumoase, optimiste, vesele. Vă jucaţi de-a iubirea, vă lăsaţi copleşit de gesturi de afecţiune pentru că ştiţi că cineva are atâtea să vă ofere necondiţionat. Dedicaţi timpul acelor lucruri care vă fac fericit, care vă încarcă inima de fericire deplină. Copiii sunt şi ei în centrul atenţiei şi vă aplecaţi asupra lor ca şi cum aţi fi unul de-al lor.

FECIOARĂ
Dacă vă simţiţi blocat într-un punct sensibil din care nu mai vedeţi nici o ieşire, bazaţi-vă pe cei care vă sunt alături. Posibil să aveţi în preajmă pe cineva care a trecut cândva prin ceva similar situaţiei de faţă şi v-ar putea sfătui foarte bine, ba chiar v-ar putea acompania spre rezolvarea problemei, tocmai pentru că vă înţelege foarte bine prin ce treceţi.

BALANŢĂ
Aţi făcut parte, o vreme, dintr-un grup mai larg de persoane adunat în jurul unui scop comun, dar nimic nu e veşnic. Nici prieteniile nu durează o viaţă, nici colaborarea de grup nu e pentru totdeauna, ci a venit vremea să vă retrageţi din acest mediu şi să căutaţi alt sens. Priviţi înapoi, la perioada în care aţi fost parte din acest grup.

SCORPION
Indiferent de vârsta pe care o aveţi, sunteţi totuşi un copil în adâncul sufletului şi trebuie să lăsaţi acest copil să se manifeste liber, din când în când. Aveţi nevoie de ocrotire, nu numai să ocrotiţi, aveţi nevoie de grija altuia, nu doar să aveţi grijă de alţii, deci acceptaţi-vă poziţia de răsfăţat şi de protejat, pentru că o meritaţi pe deplin.

SĂGETĂTOR
Comunicarea merge de minune în aceste zile încât e o plăcere să petreceţi în compania unor oameni care au un mesaj interesant de transmis. Când vă aflaţi în asemenea spaţiu, în care dialogul merge uşor, când toată lumea îşi exprimă deschis punctul de vedere şi înţelege şi opinia celuilalt, orice activitate de grup ar fi recomandabilă, deoarece fiecare are un rol de jucat.

CAPRICORN
Priviţi spre viitor cu un dram de nesiguranţă, pentru că în planuri mai sunt implicate şi alte persoane, dar care nu participă aşa cum ar trebui. Depindeţi cumva de contribuţia lor, care nu se ridică la nivelul aşteptărilor, de aceea sunteţi un pic demoralizat când îi vedeţi că dau bir cu fugiţii, se eschivează, refuză orice propunere din partea dumneavoastră.

VĂRSĂTOR
Sunteţi foarte ataşat de ceva din trecut de care încă nu vă puteţi rupe. Fie că e vorba de amintiri frumoase din care vă alimentaţi şi acum inima sau amintiri nu tocmai plăcute pe care le tot căraţi fără rost, tot acolo în urmă vă concentraţi, în loc să fiţi atent la ce se petrece acum în preajmă. E un moment în care vă retrageţi mai mult în vremuri de odinioară care mai au încă un rol în viaţa dumneavoastră.

PEȘTI
Orele petrecute în doi sunt superbe, pentru că inspiră un sentiment de linişte, de pace, pentru că nimic nu pare să tulbure apele. Va completaţi perfect unul pe altul, discutaţi uşor, vă învăluiţi unul pe altul în iubire şi armonie, încât orice problemă anterioară se poate risipi mult mai uşor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS