17.3 C
Craiova
marți, 4 octombrie, 2022

Horoscop

BERBEC
Banii şi bunurile comune cu alţii sunt tema principală a acestei zile. Traversaţi o perioadă în care vi se deschid noi variante de câştig prin intermediul altora, dar fiţi foarte prudent. Favorurile oferite acum va trebui să le daţi înapoi undeva, cândva, cu vârf şi îndesat. Folosiţi totul cu măsură.

TAUR
Relaţiile parteneriale vă dau bătăi de cap și bine ar fi să verificaţi colaborările în care sunteţi implicat sau vreţi să vă implicaţi. Desprindeţi-vă de cele vechi şi pregătiţi-vă pentru altele noi. Sunteţi prea implicat în orice altceva, însă mai puţin în viaţa de familie. De reţinut că tot acasă vă veţi întoarce după ce se va sfârşi iureşul din sectorul partenerial.

GEMENI
Foarte multă zarvă se anunţă la serviciu. Sunteţi foarte ocupat, tot timpul apar îndatoriri noi, însă plata se lasă aşteptată. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil!

RAC
Astăzi sunteţi creativ şi demonstraţi mult chef de aventuri. Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii vă pot umbri sufletul, dar cu puţin efort şi bunăvoinţă veţi depăşi totul cu brio. Este nevoie să vă schimbaţi atitudinea, concepţiile şi doleanţele vizavi de iubire şi implicaţiile ei.

LEU
Casa şi familia vă vor solicita toate eforturile astăzi. Este nevoie să vă ocupaţi pe îndelete de treburile gospodăreşti. Verificaţi atent instalaţiile de gaze şi de apă, deoarece se pot produce avarii greu de remediat. Un membru al familiei poate avea probleme de sănătate sau juridice.

FECIOARĂ
Începutul săptămânii vă poate pune pe drumuri. Fie că sunteţi nevoit să vizitaţi o rudă sau un prieten care se află la ananghie, fie trebuie să plecaţi în scop profesional. Dacă sunteţi implicat în vreo formă de şcolarizare, ar fi bine să vă bazaţi doar pe forţele proprii.

BALANŢĂ
Sunteţi preocupat de câştigurile obţinute în urma muncii depuse la un loc de muncă. Ceea ce e culmea este că aveţi şanse să primiţi bani, însă totodată vin şi avertismente legate de cheltuiala acestora. Recomandabil este să faceţi economii şi să evitaţi acordarea împrumuturilor, indiferent despre cine şi ce este vorba.

SCORPION
Debordaţi de energie astăzi. Stările de spirit sunt fluctuante şi asta vă poate crea neplăceri în relaţiile cu ceilalţi. Ocupaţi-vă serios de trupul şi sufletul dumneavoastră. Programaţi-vă tratamente de înfrumuseţare, şedinţe de masaj sau plimbaţi-vă prin magazinele preferate.

SĂGETĂTOR
Astăzi ar fi bine să fiţi cât mai discret. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului renal, însă evitaţi consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil, deoarece se pot produce erori greu de remediat. La serviciu se ţes conflicte ascunse la care ar trebui să luaţi aminte.

CAPRICORN
Este o zi importantă vizavi de relaţiile cu prietenii şi protectorii. Pe de o parte unii vă susţin, pe de alta vă pun beţe în roate aceleaşi persoane. Învingeţi-vă temerile legate de aceste relaţii şi continuaţi-vă drumul vieţii exact aşa cum vă spune sufletul. Totuşi există în preajmă oameni care chiar vă vor binele şi vă pot ajuta.

VĂRSĂTOR
Vreţi, nu vreţi, veţi avea de-a face cu şefii astăzi. Sunt posibile discuţii, replici mai mult sau mai puţin dure, iar dacă aveţi şi o funcţie de conducere, zarva va fi şi mai pronunţată. De reţinut că există mult subiectivism în ceea ce se spune şi petrece, de aceea abţineţi-vă de la critici şi ascultaţi atent ce vi se spune.

PEȘTI
Cunoştinţele din străinătate vă vor căuta fie la telefon, fie prin e-mail. Este o zi potrivită pentru a aranja călătorii îndepărtate, chiar dacă se pare că deocamdată apar tot felul de piedici în acest sens.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS