35.6 C
Craiova
joi, 30 iunie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!

Horoscop

Berbec
Ți-ai setat un obiectiv, dar este esențial să nu grăbești lucrurile. Practic, trebuie să construiești lent, pas cu pas, traseul, planul pe care dorești să-l urmezi. Ar trebui să te înarmezi cu ceva mai multă răbdare și în ceea ce privește sectorul amoros, să dai dovadă de mai multă empatie.

Taur
Ești îndemnat azi la visare, la poezie și iubire necondiționată. Ești creativ și ar fi bine să-ți folosești imaginația în activitățile în care ești implicat. Pot reveni unele chestiuni din trecut, în special legate de parteneriate. E nevoie să revizuiești unele conexiuni, să te desprinzi de ceva.

Gemeni
Fii prudent, tolerant și iertător. Este cel mai bun sfat pe care ți-l oferă azi astrele. S-ar putea să apară mai multe situații neașteptate, care să aducă tensiune, să răscolească ceva din trecut, să te agite, de aceea este esențial să fii chibzuit și să dai dovadă de maturitate, de calm.

Rac
Se anunță azi anumite reușite, progrese, chestiuni legate de sectorul profesional, doar că acestea vor fi mai curând satisfacții intelectuale și morale decât financiare. Continuă să dai dovadă de profesionalism, corectitudine, să nu te abați de la drumul tău, te îndeamnă astrele.

Leu
Astăzi ar fi bine să te bazezi pe propriile forțe în cam orice ai de făcut. Nu te baza prea mult pe parteneriate și pe promisiunile altora, pentru că riști să pierzi și timp, și bani, te avertizează astrele. Caută să-ți soluționezi singur problemele, să găsești singur răspunsurile dorite.

Fecioară
Sunt favorizate azi parteneriatele, colaborările, lupta pentru binele comun. Ești implicat într-o activitate sau un proiect care te pasionează, reușește să te mobilizeze, să-ți aducă entuziasmul. Ești sociabil, știi să relaționezi bine, fără a încerca să controlezi tu tot și toate.

Balanţă
Astăzi este despre îmbunătățiri, restructurări, schimbări, reorganizări, în sectorul profesional și în chestiuni ce țin de cămin. Nu te grăbi însă, ai nevoie de mai mult timp pentru a aduna informațiile de care ai nevoie ca să poți lua decizii corecte, pentru a clarifica unele aspecte.

Scorpion
Ce înseamnă pentru tine stil de viață sănătos? Ce te împiedică să ai acest stil de viață? Este indicat să te focusezi mai mult pe starea de bine, să ai mai multă grijă de sănătatea ta și a celor dragi. Încearcă să găsești timp pentru activități relaxante, plăcute, revigorante.

Săgetător
Te afli într-o situație cu diferită de tot ceea ce ai cunoscut până acum, de aceea recomandarea astrelor este să fii mai chibzuit cu banii. În plan amoros poate apărea o ocazie foarte bună pentru a recuceri persoana iubită, pentru a o suprinde cu ceva, a-i oferi mai multă atenție.

Capricorn
Ai noroc azi în sectorul muncii. Poți participa la un interviu, la o dezbatere, la o ședință unde să ieși în evidență. S-ar putea să ți se ofere ocazia să te asociezi sau să primești o propunere de colaborare. De asemenea, este un cadru astral deosebit de bun să îți pui în practică ideile.

Vărsător
Astăzi poate fi vorba despre informații, despre cunoaștere de tot felul. Poți auzi zvonuri, poți să afli anumite secrete sau informații care să îți schimbe complet perspectiva asupra lucrurilor sau să-ți dea serios de gândit. Nu este cel mai potrivit moment pentru decizii tranșante.

Peşti
Trecutul te-ar putea ajunge din urmă și ar putea avea un impact neplăcut asupra vieții tale personale, caută să nu sapi prea adânc după lucruri apuse, nu sta să joci după regulile cuiva care nu mai face parte din viața ta. Eliberează-te cu adevărat, te îndeamnă astrele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS