20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Abilitatea ta de a despica firul în patru te va ajuta astăzi să găsești soluții potrivite pentru a rezolva problemele apărute. Cadru astral favorabil pentru asocieri, parteneriate, pentru lucrul în echipă. Ești atent la detalii și este bine aspectat și lucrul cu hârtiile.

Taur
Cuvintele-cheie pentru azi sunt: echilibru, maturitate, înțelepciune, viziune, perspectivă. Te bucuri de lucrurile mici, simple, dar care îți fac viața mai frumoasă, acele lucruri aparent nesemnificative la care rareori te gândești sau pe care rareori le apreciezi.

Gemeni
Îi surprinzi pe toți cu modul tău de abordare diferit de cel folosit până acum. Vii cu idei noi, cauţi soluții și metode diferite, mai puțin convenționale. Se deschid unele uși, afli unele răspunsuri pe care de mult le aștepţi, pot să vină informații de care ai nevoie.

Rac
Ești interesat de un capitol nou, dar momentan ar fi bine să nu te grăbeşti, să mai aduni informații, să mai înveți unele lucruri, să mai acumulezi experiență, să mai analizezi. Ar fi bine să fii mai pregătit și fizic, să fii mai odihnit, cu bateriile mai încărcate.

Leu
Ziua îți aduce multe provocări. Ești plin de energie și îți dorești să faci atât de multe încât nimic nu te va putea opri. Prioritizează-ţi cu atenție sarcinile și ai grijă la felul în care vei comunica, la ce fel de cuvinte alegi să folosești pentru a-ți exprima gândurile.

Fecioară
Se anunță încheierea unei etape și simți parcă lucrurile altfel, le priveşti cu alți ochi, cu mai multă înțelepciune, chiar cu o anumită detașare. Ești încrezător în alegerile pe care le-ai făcut în ultima perioadă și încerci să-i convingi și pe ceilalți de acest lucru.

Balanţă
Zi bună la capitolul relaționare și în ceea ce privește distracția. Cadru astral excelent pentru a comunica, pentru a participa la diverse întâlniri, ședințe, dezbateri, dar și pentru a insera momente de amuzament, de detensionare, de eliberare, de mici plăceri.

Scorpion
Azi rupe rutina, fă câteva schimbări în agenda ta, modifică traseul cu care ești obișnuit, optează pentru alte strategii și chiar și pentru a seta obiective noi. Visezi, dar știi cumva să ții cont și de imaginea de ansamblu, știi să te bazezi și pe fapte, pe realitate.

Săgetător
Cadru astral bun pentru a avea unele discuții profunde, sincere, clarificatoare. Este un moment potrivit pentru a ierta, pentru a vindeca. Azi poate să apară un prilej bun de a detensiona lucrurile din sectorul iubirii, de a reîmprospăta relația amoroasă.

Capricorn
Ai parte de o zi plină, cu multe de făcut, dar reușești să le bifezi pe toate, să rezolvi treburile și sarcinile atât de serviciu, cât și cele de cămin, de familie. Ești concentrat asupra găsirii soluțiilor, reușești să te impui ca lider, atunci când va fi nevoie, să negociezi.

Vărsător
Moment bun pentru carieră. Astăzi este despre a te afirma, a străluci, a crește, a evolua, despre a căuta să fii versiunea ta cea mai bună. Cauţi să te alături acelor oameni și să te implici în acele activități și sarcini care te ajută să te apropii de propriile obiective.

Peşti
Astăzi eşti foarte atent la oamenii cu care interacționezi, la reacțiile pe care aceștia le vor avea, la deciziile luate, la cuvintele pe care le aleg. Îți place să petreci timpul lângă cei care te motivează, de la care ai ce învăța, cei care nu se victimizează şi acționează.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS