8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Partea profesională nu pune probleme, azi te poți simți norocos. Poţi începe o renovare sau o reparaţie prin casă, cu surplusul financiar venit în ultima perioadă. Totuși, s-ar putea ca acest demers să se dovedească costisitor şi va presupune multe deplasări.

Taur
Tot ceea ce vei stabili în prima parte a zilei îți va da bătăi de cap. Situația de la fața locului va fi diferită de ceea ce te așteptai, însă vei rezolva problema dacă te vei detașa. Alegerile pe care le faci azi vor fi dictate de emoții și gânduri negative, deci e bine să amâni deciziile importante.

Gemeni
Dacă ești într-o situație stresantă din pricina unei chestiuni financiare sau juridice, încearcă pe cât posibil să nu transferi starea ta de neliniște celor din jur. Mai bine te retragi pentru a căuta soluțiile potrivite și metodele pentru a îmbunătăți ceea ce ai de făcut.

Rac
Nemul-țumirea pe care o simți acum nu provine din faptul că ești dezamăgit de partenerul iubit, ci din faptul că nu ai observat la timp unele nereguli ale acestuia. S-ar putea ca acum să afli un secret al său și de aceea să închei seara copleşit de tristețe şi dezamăgire.

Leu
Încăpă-țânarea poate fi cauza care te face astăzi să eșuezi. Nu ai ascultat de sfatul unui coleg și ai acționat fără să te gândești la consecințe, lucru care are repercusiuni negative. Ține cont și de părerile celor din jur, pentru ca pe viitor să ai o mai mare eficiență.

Fecioară
Nu te încăpățâna să-ți impui cu forța ideile de afaceri, nu toți cei din jur au aceeași viziune asupra problemelor financiare. Însă, cu răbdare și diplomație, încearcă să te faci înțeles. Sănătatea poate să ridice probleme dacă exagereazi pe partea profesională.


Balanţă
Ai șanse mari să rezolvi ceea ce ți-ai propus pe partea profesională, dar nu uita să te relaxezi spre seară. Poate că alături de partenerul de viața vei reuși să faci acest lucru. Sănătatea va cunoaște o îmbunătățire, vei identifici sursa problemelor tale şi vei vindeca o suferință.

Scorpion
E posibil să participi astăzi la un eveniment social, în cadrul căruia vei reuși să te evidențiezi. Se pare că prin umorul tău vei destinde rapid atmosfera și vei ajunge în centrul atenției. Astfel, vei reuși și tu să-ți reîncarci bateriile cu energie pozitivă.

Săgetător
Azi e posibil să fii în centrul atenției, dar s-ar putea ca pe parcurs lucrurile să se schimbe și trebuie să încerci, pe cât posibil, să nu spui cu voce tare tot ceea ce gândești. Pe seară se întrevăd complicații în sfera afectivă, din cauza stresului acumulat în cursul zilei.

Capricorn
Totul ține de cuvânt, prestigiu, reputație și se pare că astăzi nu ești în formă pentru a accepta vreun compromis pe plan financiar, profesional. Nu este exclus să te supere cineva atât de tare încât să te facă să îți ceri dreptatea în instanță. Totuși, ar fi bine să te mai gândești.

Vărsător
Se pare că vrei să rezolvi astăzi tot ce altă dată ai amânat. Deși ai capacitatea de a aduce îmbunătățiri pe plan profesional, nu neglija anumite probleme familiale. Se pare că persoana iubită nu îți oferă atenția de care ai nevoie, lucru care se suprapune și cu starea de oboseală.

Peşti
Posibil să beneficiezi de pe urma unor relații noi, să legi noi prietenii cu persoane din străinătate, care să ia naștere aparent întâmplător și, în urma discuțiilor, să se ajungă la ideea de a investi într-un proiect la care lucrezi. Totuși, ar trebui să fii mai sceptic în privința persoanelor din anturaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS