18.4 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Primești un bonus energetic și clarificările de care ai nevoie. Se echilibrează partea financiară. Primești și claritate mentală și ești încurajat să utilizezi resurse nefolosite până acum, care-ți vor aduce beneficii. Aceste beneficii nu sunt însă pe măsura așteptărilor.

Taur
Te simți împins de la spate și vezi că uși bine încuiate se deschid singure. Este o zi cu multe provocări, dar ai energia de a le depăși. Seara te simți epuizat și ai nevoie de compania cuiva drag. Universul romantic este un punct de stabilitate care te ajută zilele acestea.

Gemeni
Lucrurile par să meargă destul de bine în mai multe privințe. Gândirea ta este limpede, emoțiile tale sunt sub control și este momentul pentru a profita de aceste oportunități favorabile și de a le transforma în ceva și mai mare. Ai puterea de a face (aproape) orice.

Rac
Poți găsi idei foarte bune pentru a-ți extinde activitatea, pentru a-ți dezvolta afacerea sau pentru a-ți eficientiza munca. S-ar putea să fii nevoit să schimbi stilul ori metodele de lucru cu care te-ai obișnuit și asta poate să fie extrem de stresant pentru tine.

Leu
Uneori emoțiile trec peste rațiune. Nu mai acționa din impuls. Lasă capul și inima să lucreze împreună. Încearcă să nu te agiți prea mult, nu te stresa, nu te panica și lasă lucrurile să curgă în voia lor. Trebuie să găsești un echilibru care să te ajute să fii pozitivă.

Fecioară
Astăzi ai dispoziția potrivită să te poți bucura de viață așa cum dorești, nu cum cred alții că trebuie. Vezi partea bună a oricărei situații, chiar dacă celor din jurul tău le este dificil. Prietenii te iubesc și te admiră pentru acest lucru, iar persoana iubită te va aprecia mai mult.


Balanţă
Poți face tot ce-ți dorești. Totul ține de voința și cheful tău și de obligațiile pe care le ai. Nu există nimic ce nu poți face atâta vreme cât vrei asta. Ești foarte abil și ai intuiția la cote ridicate. Fii mai sociabil cu partenerul tău de viață. El nu este la fel de puternic ca și tine.


Scorpion

Combină speranțele și visele cu asumarea responsabilităților pentru a obține ceea ce îți dorești în viața personală și profesională. Cei care îți sunt alături te definesc și poți fi judecat în funcție de abilitățile și rezultatele lor. Asigură-te că vei comunica bine, mai ales la serviciu.

Săgetător
Profită de perioada de glorie pe care o primești! Chiar și așa, trebuie să te concentrezi asupra detaliilor minore. Este foarte posibil să ai o surpriză excepțională. O persoană din anturajul tău ar putea fi interesată de tine. Pe seară poate apare ceva neprevăzut, dar plăcut.

Capricorn
Ai multe idei inovatoare pe care este bine să le spui. Ai nevoie de puțin timp singur, ca să poți reflecta asupra schimbărilor din ultima vreme. O nouă sarcină de lucru poate părea dificilăe, dar te vei descurca foarte bine. Nu ai motive să intri în panică. Financiar stai bine.

Vărsător

Cunoști noi oameni. Găsește-ți mai mult timp pentru tine și pentru nevoile tale. Colegii de la serviciu te vor aprecia mai mult dacă vei fi dispusă să lucrezi cu ei în echipa. Spre seară, ai putea sta la povești cu cei din familia ta și să depănați amintiri plăcute.

Peşti
Primești ceea ce meriți, în ceea ce privește cariera, azi și în zilele care urmează din această săptămână. Vizibilitatea ta la locul de muncă crește și ai instrumentele necesare pentru a crea și transmite mesaje puternice și clare, care se văd și care sunt luate în seamă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS