17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Ai o zi bună când este vorba despre relațiile cu autoritățile, cu persoane aflate în poziții-cheie. Apar oportunități legate de domeniul în care activezi, pe care ai putea să le iei în calcul. Este bine aspectată și zona finanțelor, în special când este vorba de investiții.

Taur
Te așteaptă o zi foarte bună pentru afirmare, pentru îmbunătățirea imaginii publice, pentru realizări, ambiții profesionale și nu numai. Îți ceri drepturile, știi să convingi, să te impui. Dacă joci cinstit, ești corect, atunci dreptatea va fi de partea ta, te asigură astrele.

Gemeni
Nevoia ta de ordine, de control, te poate transforma într-un dictator, dacă nu vei încerca să mai temperezi din avânt, din cerințe și așteptări. Este bine că îți setezi anumite obiective, dar nu pierde din vedere că acestea sunt ale tale, nu ale celor din jur.

Rac
Când simți că lucrurile te depășesc, se aglomerează, nu mai știi să le gestionezi și nu mai ai timp să le analizezi, soluția este să faci ordine pe birou, în geanta, în șifonier, dacă nu chiar curat prin toată casa. Munca fizică te ajută să-ți reechilibrezi gândurile.

Leu
Vin vești bune, în special pentru cineva drag ție, iar tu vei avea astăzi rolul de suport, de sprijin, de încurajator. Ești deschis, onest, altruist, dai dovadă de diplomație și empatie. Sfatul astrelor este să nu mai încerci să rezolvi probleme care nu sunt ale tale.

Fecioară
Zi prielnică pentru organizare, planificare, discuții despre bani, decizii financiare, precum și pentru introspecții, evaluări, atât în ceea ce privește sectorul muncii, cât și în plan personal. Sunt favorizate drumurile, călătoriile, vizitele și legătura cu străinătatea.

Balanţă
Cauți liniște, echilibru, relaxare, interacțiuni prietenoase cu ceilalți. Apar oportunități de a clarifica aspecte sau probleme vechi, chiar dacă va fi vorba mai mult despre a lăsa de la tine pentru a restabili pacea. Dai dovadă de înțelepciune, vei avea câștig de cauză.

Scorpion
Zi bună în sectorul muncii, afacerilor, colaborărilor. Ai multă inițiativă, iar în cazul în care trebuie să susții un examen, să vorbești în public, să ții un discurs, vei reuși să faci o impresie bună. Zi bună pentru studiu, dezvoltare personală, noi abilități și cunoștințe.

Săgetător
Te concentrezi asupra imaginii publice, dar nu suferi dacă ceilalţi nu-ți vor împărtăși punctul de vedere, nu te vor urma sau nu-ți acceptă ideile. Contează mai mult să fii bine cu tine, să-ți demonstrezi ție anumite lucruri, să fii tu împăcat cu alegerile tale.

Capricorn
Excelezi la capitolul exprimarea propriilor păreri. Vei fi plin de sfaturi, de sugestii, îți vei impune punctul de vedere și vei insista ca acestea să fie acceptate de ceilalți. Sunt bine aspectate întâlnirile, ședințele, discuțiile, vei căuta să fii în centrul atenției.

Vărsător
Te concentrezi pe ideea de noutate, de diferit, de inovație. Eviți să te conformezi, să lași deoparte obișnuitul, nu te ții de traseul care îți este familiar. Ești mai dinamic și în ceea ce privește sectorul dragostei, cauți să-ți surprinzi cu ceva partenerul romantic.

Peşti
Zi bună și productivă atâta timp cât nu vei încerca să controlezi totul sau pe toată lumea. Apar soluții, idei, ai parte de interacțiuni interensate, vei fi creativ, vei ști să improvizezi când situația o va cere și vei fi atent la micile ocazii care îți apar în cale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS