0 C
Craiova
marți, 2 martie, 2021
Știri de ultima oră Horoscop Horoscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Comunici foarte bine cu toți și asta te ajută să pui rapid lucrurile la punct. Nu trebuie să muncești prea mult pentru a primi ce vrei. Lucrurile vin la tine în mod natural. S-ar putea să te întrebi de ce te-ai stresat atât de mult înainte pentru ceea ce acum pare a fi o banalitate.

Taur
S-ar putea să te gândești că nu faci suficient pentru cei din jur. Simți presiunea lor, le apreciezi efortul, te străduiești să te ridici la nivelul așteptărilor și te simți inconfortabil. Ar fi bine să accepți că fiecare face atât cât poate și, dacă o face cu ambiție și dăruire, va fi apreciat.

Gemeni
Lucrezi intens pntru a obține o sumă de bani de care ai nevoie. Este posibil ca persoanele din jur să se simtă înstrăinate de tine. Nu-ți bate capul cu asta și concentrează-te pe proiectele și planurile tale. Sunt cele mai importante.

Rac
Ai prea multe de făcut și te simți incapabil să te aduni, pentru că mereu apare ceva nou. Caută metode prin care să te concentrezi și ia lucrurile pe rând. Ai să vezi că se vor finaliza cu bine și ușor. Menține lucrurile sub control chiar dacă pare greu

Leu
Sunt multe complicații azi, dar le vei duce la capăt cu bine. Nu lăsa îndoiala să ți se strecoare în suflet. Ești sensibil mai mult ca de obicei. Mănâncă alimente bogate în proteine. Te vor ajuta să te stabilizezi și te vor aduce cu un pas mai aproape de realizarea planurilor.

Fecioară
Ai o zi bună, toate se așază acolo unde le este locul și poți merge, ușurat, mai departe. Nu este nimic în neregulă azi, ești pe un teren stabil și solid. Bucură-te de acest moment și fă-ți planuri pentru viitor.

Balanţă
Te simți mult mai bine cu tine azi. Este o zi bună, pentru că tragi linie și vezi cât de multe ai realizat în ultima perioadă, deși vremurile nu au fost deloc favorabile. Folosește ziua la intensitate maximă, astfel încât să ai un sentiment de împlinire plăcut în seara asta.

Scorpion
S-ar putea să simți că lumea nu te apreciază la justa ta valoare. Nu face greșeala să te ascunzi. Sunt multe alte ocazii în care vei putea străluci și în care vei impresiona cu stilul, atitudinea și inteligența ta.

Săgetător
Gândirea ta este clară și rațională. Acest lucru este deosebit de important, deoarece alții vor apela la opinia ta într-o chestiune esențială. Oamenii știu că se pot baza pe tine, așa că nu-i dezamăgi. Fii foarte sinceră cu sfaturile pe care le oferi.

Capricorn
Oamenii negativi și răuvoitori te pot influența și pe tine în rău. Fii atent la asociații tăi, pentru că vei constata că alții te judecă în funcție de cei din jurul tău. Păstrează o atitudine elegantă și poartă-te manierat, indiferent cine este compania ta, și va fi totul în bună regulă.

Vărsător
Atitudinea ta de azi este de învingător. Ține cont că fiecare persoană din lume este specială, așa că nu te mai purta ca și cum ai duce singur lumea pe umeri. Fă ceva pentru cei din jur fără să ți se ceară asta, în loc să aștepți mereu laude și favoruri pentru tine.

Peşti
Poți fi lider numai dacă ceilalţi te recunosc ca atare. Evită să te superi aiurea sau să te răzvrătești pe cineva mai slab. Uneori este bine să asculți și opiniile altora și vei avea parte de respect.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Tramvaiele noi destinate Craiovei, telenovelă fără sfârşit

Tramvaiele noi destinate Craiovei devin o telenovelă fără sfârşit. La mai bine de doi ani de când a fost lansată licitaţia, procedura a intrat în impas.

ȘTIRI GdS

Horoscop

BerbecZi favorabilă pentru schimbarea activităţii. Angajaţii pot primi oferte tentante. Oamenii de afaceri pot avea progrese vizibile în activitate şi vor da dovadă de...

HOROSCOP

BERBECFiinţa iubită va avea unele probleme, iar ajutorul dumneavoastră îi va fi de un real folos. Relaţia cu aceasta tinde să se îmbunătăţească. La...

Horoscopul de weekend

BerbecDacă trebuie să te implici într-un proiect astăzi, caută-ţi un partener sau doi. Te poate ajuta să obţii rezultatele pe care le doreşti cu...

Horoscop

BerbecPoate că e timpul să vă asumați un risc și să faceți o mișcare spontană în aria voastră sentimentală. Curajul vă poate aduce un...

Horoscop

BerbecVa trebui să alegi între a spune adevărul și a minți. Poate fi dificil, mai ales dacă îţi este teamă că vei răni sentimentele...

Horoscop

BerbecDacă te simţi sub prea multă presiune azi şi agenda îţi este prea încărcată, reţine că astrele sunt de partea ta şi te susţin...