10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Orice conflict poate fi aplanat dacă știi cum să vorbești. Fie că ești direct implicat ori nu, te remarci datorită abilităților excelente de comunicator. Ai mai multă influență asupra celorlalți decât îți dai seama, așa că nu ar fi rău să o folosești constructiv.

Taur
Ai idei fanteziste și dorințe romantice și ți se pare ciudat că nimeni nu e pe aceeași lungime de undă cu tine. Astăzi e momentul potrivit să-i spui persoanei de lângă tine cât de mult o iubești. Oferă-i încă de dimineață mici cadouri, iar seara vă relaxați la un pahar de vin.

Gemeni
Ieși din zona ta de confort dacă îți dorești ceva nou în viață. Vorbește cu oameni cu care nu ai vorbi de obicei și vezi ce au de spus. Mergi undeva unde nu ai fost vreodată. Rămâi deschis la orice oportunitate și bucură-te de schimbări.

Rac
Lasă comoditatea și ieși din rutina în care te-ai afundat. Fă puțină mișcare și ai să vezi ce stare de bine îți va da. Chiar dacă este ceva mic, cum ar fi să te plimbi seara, să urci scările în loc să iei liftul, va face o mare diferență în viața ta și te va încărca cu energie.

Leu
Lucrurile nu merg bine pentru o rudă sau un prieten, care are nevoie de ajutor. Dacă reuşiţi să înregistraţi toate datele problemei, puteți găsi o soluţie salvatoare. La finalul zilei vă veţi bucura de atenţia cuvenită pentru că v-ați dat peste cap pentru a fi bine tuturor.

Fecioară
Astăzi aveți parte de o zi mai puţin obişnuită. Inspiraţia a dispărut şi nu găsiţi soluţiile ideale. Poate ar fi momentul potrivit să începeţi să ascultaţi cu mai multă atenţie ideile celorlalți. Nu se ştie de unde sare iepuraşul norocos şi vă regăsiţi echilibrul spiritual.

Balanță
Aveți o atitudine strălucitoare, care atrage atenţia tuturor. O persoană de sex opus vă dă târcoale, însă există riscul ca totul să se transforme în telenovelă, mai ales dacă sunteţi implicaţi în relaţii. Analizaţi gesturile făcute, ca să nu fie interpretate greșit.

Scorpion
Viaţa este plină de confuzii. Interpretarea greşită a unui mesaj de la cineva pe care nu l-aţi mai văzut de mult ar putea să vă deregleze programul. O întâlnire faţă în faţă ar putea lămuri problema, dar nu pare să fie ceva pe care să vă concentraţi prea tare.

Săgetător
Atenție mare cum vă cheltuiți banii. Sunteți tentați să cumpărați lucruri de care nu aveți nevoie, iar mai târziu veți regreta. Faceți o listă de cheltuieli, mai ales, pentru perioada cadourilor. Lucrurile merg din ce în ce mai bine și la locul de muncă.

Capricorn
Nimic nu vă perturbă starea de bine, aveți timp să faceți lucruri pe care până acum le-ați amânat, vă bucurați de timp prețios petrecut cu familia și prietenii și poate ieșiți și la o sesiune de cumpărături. Șefii vă apreciază munca depusă în ultima perioadă.

Vărsător
Financiar, se anunță o perioadă foarte dificilă. Poate nu ar strica să vă mai luați un job part time sau să găsiți proiecte la care puteți lucra în timpul liber. La locul de muncă, lucrurile iau o direcție mai bună, dar mai aveți de lucrat pentru a-i impresiona pe șefi.

Pești
Nu strică să mergeți la un control medical. Ați avut grijă de toată lumea din familie, acum este rândul vostru. Nu mai amânați nimic din ce are legătură cu starea voastră de bine. La locul de muncă se anunță mici tensiuni, dar comunicarea rezolvă totul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS