15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Săptămâna continuă bine pentru tine. Îți place ceea ce faci, munca te acaparează cu totul și ești nerăbdător să primești și să îndeplinești noi sarcini. Acasă nu mai este la fel de bine, pentru că cei dragi îți vor reproșa indiferența și oboseala.

Taur
Ești dispus să faci orice pentru a fi alături de cei dragi, care au nevoie de susținerea și sprijinul tău moral și financiar. Te străduiești din răsputeri să-ți faci prieteni și aliați acolo unde ar trebuie să fie doar colegi de muncă.

Gemeni
Fii inteligent și ține toate cheltuielile în frâu. Tentațiile vor fi foarte mari, la fel și regretele pentru banii aruncați aiurea pe fleacuri. Încearcă să analizezi cum poți transforma ceea ce ai înainte de a arunca și de a face achiziții deloc necesare.

Rac
Ai o zi împărțită în două, jumătate agitată și tensionată, jumătate calmă și romantică. Azi ai doar beneficii și nici o complicație Bucură-te de ceea ce ai și nu te mai gândi la viitor. Lucrurile sunt așa cum sunt și nu se vor schimba.

Leu
O zi cu succese și realizări la job. Îți este recunoscută valoarea și primești laude. Câștigurile financiare și realizările profesionale pot fi mai mari decât te aștepți, pentru că eleganța, abilitatea de comunicare și onestitatea aduc beneficii.

Fecioară
Zi dedicată organizării și analizelor. Este specialitatea ta și ești fericit că poți face asta. Poţi încerca să clarifici niște chestiuni lăsate în urmă de zilele trecute, ca să scapi de această tensiune și să te eliberezi de unele angoase.

Balanţă
Nu-ți fie teamă să iei decizii categorice la serviciu. Spune exact ce și cum stau lucrurile, fără nici un fel de angoase sau spaime. Lucrurile se vor tranșa în favoarea ta și va fi bine. Dacă dorești ceva important, spune și sunt mari șanse să primești.

Scorpion
Folosește-ți puterea personală. Ia decizii, pune piciorul în prag. Chiar dacă lucrurile nu vor fi pe placul celor din jurul tău, ei vor fi nevoiți să le accepte. Ţi se ascute intuiția, îți sporesc energia și beneficiile. Păstrează-ți calmul, indiferent ce se întâmplă!

Săgetător
Este o perioadă bună și pentru tine. Ai tonus bun, energie și ești extrem de calculat în tot ceea ce faci. Este însă o zi aglomerată și foarte densă, în care ai multe de făcut. Respiră adânc și mergi înainte. Înapoi nu se mai poate.

Capricorn
Nu lua lucrurile personal. Este o atmosferă ciudată pentru toți și fiecare se străduiește să facă așa cum este mai bine. Toată lumea este puțin mai lentă, mai ciudată. Dacă o persoană îți dă replici acide, nu răspunde. Interesele tale contează mai mult.

Vărsător
Zi cu vibrații puternice, care îți oferă multă putere de muncă, ambiție și recunoașterea meritelor. Deși acest lucru este grozav, vine și cu o responsabilitate copleșitoare. Nu le face pe toate dintr-o dată. Fii calm și ascultă-i şi pe cei din jur.

Peşti
Plutește o nouă dragoste în aer, iar abilitățile tale intuitive sunt la cote maxime. Combinate, cele două aduc avantaje și beneficii. Este un moment bun, dar este esențial să-l fructifici la maxim. Încearcă să faci lucrurile în ordinea corectă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS