10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Cineva din anturaj încearcă să te implice într-un conflict. S-ar putea să fii acuzat de ceva ce nu ai făcut și asta să-ți strice complet zilele libere. Încearcă să lași problemele deoparte, pentru că se vor limpezi singure. Ai mai multă grijă de partenerul de viață.

Taur
Chiar dacă primești o invitație în oraș, nu te vei duce pentru că nu ai starea de spirit necesară ca să te distrezi. Tu și partenerul v-ați îndepărtat în ultima vreme. Este momentul să încălzești relația. S-ar putea să te superi pe cineva drag, dar nu te va ține mult.

Gemeni
Este o zi foarte bună în care poți să strălucești. Dacă vei face asta, vei atrage ce este benefic și pozitiv în Univers. Azi ai parte de multă energie, așa că te poți încărca la rândul tău cu energie și poți face ceea ce credeai că este imposibil pentru tine.

Rac
După o perioadă haotică ai parte de relaxare și de tihnă. Te calmezi, îți încarci bateriile și te simți mai bine cu tine însuți. Nu acorda atenție lucrurilor care nu contează și bucură-te de ceea ce ai. Primești vești bune și îți poți face planuri pentru viitorul imediat.

Leu
Încearcă să-ți duci la capăt obligațiile, dar să-ți rămână timp și pentru tine. Ești foarte preocupat de activități în afara casei, la care vrei să participi ca să te simți bine și să te bucuri de compania celor dragi. Poate pleci undeva, poate vin niște amici pe la tine.

Fecioară
Te odihneşti și ai parte de conversații și companie spumoasă, care îți va gâdila orgoliul și te va ajuta să te detașezi de problemele curente. Odihnește-te cât de mult poţi, dacă vrei să ai randament zilele care urmează.

Balanță
Ai putea face orice îți dorești, însă vei face ceea ce nu ai chef să faci pentru că „trebuie făcute“. Apoi vei avea o săptămână organizată, în care vei putea face cu adevărat ce vrei. Poate că ar fi bine să nu le mai faci toate poftele celor din jurul tău.

Scorpion
Faci parte din categoria celor care suferă teribil când pierd vremea. Soluția cea mai bună este să faci mereu câte ceva care să fie util și folositor pentru tine şi pentru cei din jurul tău. În felul acesta, te vei simți împăcat și productiv.

Săgetător
Nu face nimic ce știi că nu este util, sănătos sau permis din punct de vedere legal, pentru că rişti să suporți consecințe mult mai grave decât gestul tău de neascultare. Ești printre cei care fac doar ceea ce vor și nu suportă să fie contrazişi.

Capricorn
Ești foarte preocupat de o poveste veche, care revine spectaculos în viața ta. Unele lucruri nu sunt pe placul tău, dar fii calm, calculat, nu da curs zvonurilor și nu te lăsa impresionat de lamentări absurde. Bucură-te de ceea ce ai și o să poți merge mai departe.

Vărsător
Mobilizează-te și susține-i pe cei care au nevoie. Asta te va ajuta să ieși din starea de nesiguranță pe care o simți. Uneori, a trece peste o încercare este o mare dovadă de curaj și ești capabil să faci asta, deși îți este greu. O să vină și zile mai bune, cu siguranță.

Pești
Ești optimist și ai planuri de viitor. Te poți îndrăgosti, poți lua decizii neașteptate, dar efectele se vor întoarce la tine multiplicate și va trebui să le faci față atunci când starea de energie debordantă de acum va fi trecut. Ai nevoie de mai multă cumpătare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS