14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ziua de azi aduce o vizită inopinată, poate chiar la rude, numai că nu te vei putea abține și vei spune exact ceea ce gândești. În urma acestei confruntări, relația se va altera, dar nu trebuie să te necăjești, aceasta se va remedia pe viitor datorită bunelor tale maniere.

Taur
Profesional, maturizarea de care ai avut parte în ultima perioadă acum îți este de folos. În dragoste, pentru a evita distanțarea de persoana dragă, apelează la șarmul tău personal. Poate îi faci acesteia o declarație de dragoste sau, de ce nu, o surpriză romantică.

Gemeni
Vei auzi de un chilipir, o oportunitate de investiție, dar atenția ar trebui să fie la sănătate, alimentație, deoarece în caz contrar există riscul să ajungi și la spital. Sentimental, ai tot amânat rezolvarea unei situații tensionate, iar acum aceasta devine presantă.

Rac
Situații noi, conjuncturi favorabile din punct de vedere financiar. Pe de altă parte, atenția pe care o acorzi relațiilor sociale și căminului conjugal atrage după sine respectul și admirația persoanelor apropiate la care se întrevăd noi strategii de abordare a vieții.

Leu
Idei noi, oportunități, deplasări în interiorul țării, poate chiar și în străinătate, fie pentru a achiziționa ceva, fie pentru a ajuta o rudă într-un demers. Șanse mari să auzi vești bune de la un frate, prieten, posibil apariția pe lume a unui copil, nuntă, mutat în casă nouă.

Fecioară
Îți faci griji pentru cineva drag, încerci să îl ajuți așa cum poți. Posibil să mergi cu persoana respectivă pentru a face unele investigații medicale sau poate că o vei încuraja la un examen important în viața sa. Pe seară se întrevede o întâlnire romantică cu persoana iubită.


Balanţă
O propunere venită de la o persoană nouă din anturaj este tentantă, dar nu te grăbi să semnezi un acord, nu se întrevede reușita unei colaborări. Acasă este posibil să ai impulsul de a comunica ideea de a divorța, de a rupe relația, dar asigură-te întâi că ai luat decizia bună.

Scorpion
Pe plan emoțional s-ar putea să te simți vulnerabil. Ai nevoie să-ți petreci seara cu cineva drag, să-ți deschizi sufletul, poate chiar să-i spui un secret despre tine. Pe partea de sănătate, atenție la ceea ce consumi, posibil să apară probleme la nivelul sistemului imunitar.

Săgetător
Partea financiară funcționează bine astăzi, posibil să intri în posesia unei sume de bani, pentru a putea demara planurile concepute. O ușoară depresie îți testează limitele azi, însă dacă eşti atent la semne, reușeşti să găsești o soluție de a-ți îmbunătăți starea de spirit.

Capricorn
Lipsa temporară de creativitate te poate înfuria, dar ieșirile necontrolate de azi pot atrage pierderi de bani sau chiar probleme în cuplu. Prin urmare, încearcă să lași acea tendință de a te impune când vine vorba de partener, deoarece sunt șanse să apară discuții tensionate.

Vărsător
Neînțelegerile pe plan profesional și sentimental se vor lămuri mai repede în această azi dacă vei descoperi soluțiile eficiente. Internetul poate fi o sursă de inspirație pentru soluționarea acestora, dar și sfaturile celor din anturaj sau din familie pot fi de folos.

Peşti
Te atașezi de o situație și așa vrei să persiste, nu concepi să te adaptezi la schimbări și reacționezi urât când acestea se impun. Dacă vrei să ai parte de un partener sincer și loial, ți-ar prinde bine să te studiezi întâi pe tine, deoarece ceea ce oferi, la fel primești.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS