8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
S-ar putea să descoperi brusc și neașteptat ceva ce îți este ascuns de multă vreme. În același timp, ai șansa de a pătrunde instinctiv în esența unor lucruri care până acum păreau banale. Poate că vrei să evadezi într-o lume de vis, însă vei fi readus la realitate de modul în care cei din jur aleg să își expună preocupările.

Taur
Pe cât de mult îți dorești să faci echipă cu cei cu care lucrezi, pe atât de complicat este să ai încredere în ei. Nici mediul în care te afli nu îți este de ajutor, negăsind susținere în jurul tău. Însă, deocamdată, succesul tău depinde de cei din jur; de aici și sfatul de a face tot ceea ce poți pentru a păstra armonia.

Gemeni
Deși te-a interesat prea mult părerea celor din jur până acum, astăzi ai șansa de a observa singur cum stau lucrurile și ce ai de făcut pentru a evolua. Încearcă să te lași condus de intuiție, lăsând în urmă ideile preconcepute și pe cele care par valoroase, dar nu te caracterizează.

Rac
Pe cât posibil, evită să te autosabotezi astăzi. Mai ales că pleci la drum cu mult entuziasm și dorința de face lucruri mărețe. Nu încerca să impresionezi pe nimeni, ci ocupă-te de imaginea pe care o ai despre tine însuți. Și, pentru ca totul să fie bine la sfârșitul zilei, nu lăsa lucrurile neterminate.

Leu
A trece de niște limite impuse fie de bun-simţ, fie de cutume reprezintă o extravaganță pe care astăzi nu ți-o poți permite, mai ales dacă miza este reprezentată de persoana pe care o iubești cel mai mult pe lume. Ai putea face progrese din ce în ce mai mari, atunci când renunți la așteptări.

Fecioară
Nevoia de control îți pune mintea la contribuție. Nu orice noțiune despre care crezi că este „potrivită“ pentru contextul actual este și favorabilă unui mod onorabil de rezolvare a problemelor. Însă analizezi situațiile dintr-o cu totul altă perspectivă decât până acum, iar forțe superioare îți susțin interesele.

Balanţă
Cel mai interesant ar fi dacă ai permite celor de lângă tine să te schimbe. Sau măcar să încerci să te privești prin ochii lor. Poate este timpul să aprofundezi studiile într-un domeniu care te preocupă de ceva timp. Ar trebui să fii mai interesat de modul în care te poți schimba și cum îți poți îmbogăți existența.

Scorpion
E un moment bun pentru o asociere sau pentru a petrece timp de calitate alături de o persoană dragă. Grija pentru cei din jur, înțelepciunea de care dai dovadă și sfaturile potrivite pe care le oferi celor care au nevoie fac să devii indispensabil celor cărora le ești drag. Mai presus de toate, astăzi ascultă-ți sufletul.

Săgetător
Azi îți este recomandat să rămâi rezervat, cercetând cu atenție amănuntele situațiilor în care ești implicat. Seara va fi un sfetnic excelent, ori până atunci poate că ar fi mai bine dacă nu te-ai pronunța sau dacă nu ai da verdicte. Așteptarea va da cele mai bune roade pentru tine, de această dată.

Capricorn
Graba strică treaba. Cu atât mai mult cu cât abundența de idei neconvenționale de care ai parte și faptul că nu multe dintre ele pot depăși stadiul de utopie îți vor consuma toată energia pe care o ai. Poate că ai nevoie de o pauză, de un moment în care să-ți poți trage sufletul.

Vărsător
Acordă atenție căminului și familiei. După ce în ultimele zile ai fost mai mult aerian decât prezent în realitate, ai putea acum să îmbunătățeșți sfera casnică și ambientul în care îți trăiești viața. Notează-ți toate ideile pe care le consideri geniale, va veni un moment când le vei putea pune în aplicare.

Peşti
Imaginația ta este mai bogată și mai amplă decât oricând. Însă, atunci când ți se dau mai multe decât poți duce, se poate spune că ești pe punctul de a cădea într-o capcană. Evită această capcană și învață din experiențele altora, mai ales știind că nimic nu este nou sub soare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS