10.8 C
Craiova
luni, 21 septembrie, 2020

Horoscop

Berbec
În prima parte a zilei pot apărea unele fluctuaţii în plan financiar, lucru care vă poate da o stare de nesiguranţă sau disconfort. Încercaţi să vă gestionaţi cu înţelepciune veniturile fără să faceţi cheltuieli sau investiţii sub impulsul momentului.

Taur
Din cauza atitudinii neîncrezătoare în ceilalţi pe care o afişaţi, pot apărea mici neînţelegeri cu persoana iubită sau cu un colaborator de la locul de muncă. Încercaţi să le arătaţi celorlalţi că aveţi încredere în ei şi preţuiţi munca lor. În a doua parte a zilei, va fi activată zona banilor şi câştigurilor obţinute prin muncă proprie.

Gemeni
Deşi prima parte a zilei vă poate parea monotonă şi lipsită de suflu, cea de-a doua jumătate a zilei este semnificativ diferită. În cazul în care aveţi de îndeplinit sarcini solicitante atât fizic, cât şi psihic, sfatul meu este să vă concentraţi asupra lor în cea de-a doua parte a zilei.

Rac
În cazul în care sunteţi pus în situaţia de a face o investiţie sau de a contribui cu o sumă de bani într-un proiect, încercaţi să fiţi cât mai atent încotro se îndreaptă banii pe care îi daţi. Cea de-a doua parte a zilei este favorabilă activităţilor de autocunoaştere şi dezvoltare personală.

Leu
Gândul vă fuge la un proiect sau, oricum, la planul profesional. Încercaţi să vă relaxaţi şi să lăsaţi treburile pe ziua de miercuri. Spre seară, sunteţi susţinut în tot ceea ce are legătură cu relaţiile sociale şi de prietenie. Puteţi lega chiar o nouă relaţie de amiciţie şi puteţi cunoaşte oameni care vă inspiră prin ceea ce fac.

Fecioară
Dacă alegeţi să plecaţi la drum sau într-o călătorie, încercaţi să evitaţi excesul de viteză şi, de asemenea, să vă asiguraţi din timp că aţi luat tot ceea ce vă este necesar. Dacă apar întârzieri sau evenimente mai puţin plăcute, e bine să trataţi lucrurile cu diplomaţie.

Balanţă
În prima parte a zilei sunteţi pus în situaţia de a gestiona o sumă de bani sau nişte bunuri care nu vă aparţin în totalitate. Încercaţi să vă luaţi sarcina în serios, fără să lăsaţi treburile pe mâna altei persoane.

Scorpion
În cazul în care în prima parte a zilei apar neînţelegeri între voi şi persoana iubită sau un colaborator, încercaţi să trataţi situaţia cu înţelepciune şi tact. Orice problemă iscată acum poate apărea din cauza unor egouri „rănite“, iar cauzele nu sunt cu adevărat atât de grave precum se doresc a fi.

Săgetător
Atitudinea critică şi atenţia la detalii par să deranjeze pe cei din jur. Încercaţi să fiţi tolerant şi înţelegător cu ceilalţi şi astfel veţi vedea că orice nemulţumire va căpăta împăcare. Alegeţi să vă îndreptaţi atenţia asupra partenerului de viaţă, iar ziua se poate încheia foarte frumos în compania celui drag.

Capricorn
Sunteţi tentat să cheltuiţi mai mult decât ştiţi că vă permite buzunarul. Vreţi să vă simţiţi bine, iar banii par să nu fie un impediment în această privinţă, chiar dacă în general tindeţi să vă uitaţi aproape la fiecare bănuţ cheltuit. Spre seară, aveţi activată zona sănătăţii, dar şi a muncii şi planului profesional.

Vărsător
Atenţia pare să vă fie îndreptată asupra amintirilor şi evenimentelor petrecute în perioada copilăriei sau adolescenţei. Sunteţi melancolic şi tindeţi în repetate rânduri să fugiţi cu gândul la trecut. Ultima parte a zilei este excelentă în cazul în care alegeţi să vă petreceţi timpul concentrându-vă asupra lucrurilor care vă inspiră.

Peşti
Dacă în prima parte a zilei alegeţi să plecaţi la drum sau să faceţi câteva deplasări cu maşina, trebuie să fiţi atent. Cea de-a doua parte a zilei este excelentă în cazul în care doriţi să vă petreceţi mai mult timp cu familia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:08:06

Gala UNITER la Craiova. Ion Caramitru, preşedinte UNITER: Chiar...

Gala Premiilor UNITER 2020 reuneşte două premiere....

ȘTIRI GdS

Horoscop

BerbecSe pare că veţi depune eforturi mari la serviciu sau pentru a vă clădi o poziţie socială deosebită. Discuţii cu persoane influente,...

Horoscopul de weekend

BerbecEști într-o situație încordată, ai o stare de emotivitate crescută, totuși reușești să te concentrezi și să soliciți detalii pentru realizarea scopului...

Horoscop

BerbecAgitația interioară s-ar putea să-ți perturbe echilibrul emoțional. Dacă această stare persistă, caută să te adresezi unui specialist. Lasă deoparte problemele financiare...

Horoscop

BerbecCariera este în schimbare și poate cunoaște cote nesperate sau o răsturnare de planuri. Apar la tot pasul semne care sugerează faptul...

Horoscop

BerbecA venit momentul ca loialitatea și respectul față de prieteni, familie, colegi să fie răsplătite. Posibil ca familia să-ți facă o vizită...

Horoscop

BerbecAzi vă puteţi schimba cursul destinului. Analizați-vă bine opțiunile, luați deciziile care vă fac fericiți și evitați să acționați cu impulsivitate. S-ar...