8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteţi implicat într-un proces de lungă durată care necesită multă răbdare. Pas cu pas, se clădeşte sub ochii dumneavoastră viitorul succes la care visaţi, deci nu aveţi încotro şi trebuie să acceptaţi acest ritm de înaintare. Dacă v-aţi grăbi, aţi sări unele etape intermediare, care vă par nesemnificative, dar au rostul lor.

Taur
Acasă, totul evoluează foarte bine pentru că reuşiţi să adunaţi în jurul dumneavoastră membrii familiei pentru un plan comun interesant. Sunteţi capul acestei acţiuni, iar pe ceilalţi îi motivează susţinerea dumneavoastră, capacitatea de a-i stimula şi de a le canaliza energiile într-un sens pozitiv.

Gemeni
Inima plânge în tăcere şi nu doriţi să spuneţi nimănui ce se întâmplă în sufletul vostru ca nu cumva să lăsaţi impresia unui om slab. Ar fi mai bine să spuneţi ce simţiţi, să vă destăinuiţi cuiva apropiat. Mama, o soră, o prietenă bună poate avea efecte incredibile pentru psihicul dumneavoastră.

Rac
Azi primiţi o lecţie bună despre amabilitate şi politeţe. Întâlniţi o persoană educată, care se poartă minunat cu oricine, şi aflaţi cum e mai bine să trataţi oamenii din jur. Sunteţi pe drumul cel bun către perfectiunea spre care tindeţi, deci nu vă opriţi din învăţat.

Leu
Vă preocupă soarta unor investiţii, a unei afaceri, şi chibzuiţi atent la paşii următori, ca să fiţi sigur că nu faceţi nicio greşeală sau nici un abuz. Sunteţi atent la cele mai mici cheltuieli, iar prudenţa şi capacitatea de planificare în detaliu se vor dovedi a fi cei mai buni prieteni în curând.

Fecioară
Sunteţi dezamăgit că descoperiţi, poate cam târziu, minciunile unui colaborator în care v-aţi pus toată încrederea. Nu găsiţi forţa de a vă rupe de eşec şi aveţi tendinţa de a le vedea pe toate în negru.

Balanţă
Vreţi să fiţi lăsat să decideţi singur ce aveţi de făcu şi sunteţi pregătit sufleteşte să daţi startul unei acţiuni noi, în care veţi investi tot ce aveţi mai bun. Inteligenţă, curaj, idei, creativitate, energie, chef de muncă, toate vor conduce la un succes de zile mari.

Scorpion
Trebuie să vă implicaţi într-o competiţie ce are ca scop obţinerea unui renume, a unui succes, care poate se numără şi în bani, dar aveţi alături concurenţi redutabili. Sunteţi la fel de bine pregătit, dar emoţiile negative nu vă lasă să arătaţi ce sunteţi în stare. Vă aduceţi aminte de eşecuri din trecut şi vă este teamă să nu le repetaţi şi acum.

Săgetător
Visaţi de multă vreme la o veste bună, la un telefon de la o persoană anume, să întâlniţi un om pe care îl priviţi ca pe marele salvator al acestei perioade şi aveţi noroc: sunt mari şanse ca visul dumneavoastră să devină realitate şi omul de la care aveaţi atâtea speranţe să stea în faţă, gata să vă asculte, să vă ajute, să vă îndrume.

Capricorn
Vă temeţi de o situaţie şi, influenţat de un anturaj nefast, în loc să luaţi taurul de coarne şi să vedeţi încotro merg lucrurile, alunecaţi spre o uşoară depresie şi neputinţă care nu vă reprezintă de obicei. Nu-i ascultaţi pe cei care se plâng întruna, pentru că v-ar putea trage în jos.

Vărsător
Munciţi cu sârg, concentrat la un proiect ce necesită un consum imens de energie şi atenţie. Sunteţi mulţumit cum evoluează, dar şi mai fericit aţi fi dacă şi ceilalţi direct implicaţi ar privi la fel de serios această muncă.

Peşti
Contactul cu autorităţile sau cu reprezentanţii unei instituţii de la care aşteptaţi un anumit răspuns merge defectuos. Va trebui să luptaţi pentru poziţia dumneavoastră şi să nu vă lăsaţi copleşit de o funcţie superioară sau de un ton ridicat fără motiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS