17.6 C
Craiova
luni, 13 iulie, 2020

Horoscop

Berbec
Persoana iubită sau copiii vă vor pune la cheltuieli destul de mari. Este posibil să reluaţi anumite plăţi, fie pentru că s-au pierdut documentele financiare, fie că iubitul, iubita sau copiii apelează din nou la voi pentru ajutor financiar. Foarte posibil ca cei dragi să profite de pe urma generozităţii voastre.

Taur
Dorul de copilărie, de rudele dragi din neamul vostru şi de locul natal vă învăluie întreaga zi. Emoţiile sunt la cote mari şi cu greu vă puteţi concentra pe altceva, mai ales la serviciu. Relaţiile parteneriale vă solicită mult.

Gemeni
Discuţiile cu apropiaţii vă pot ajuta să vă faceţi un plan profesional bun. Informaţiile aflate în ultimele zile, indiferent de sursă, vă sunt folositoare pe termen lung, atât în ceea ce priveşte serviciul, sănătatea, cât şi relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi. După-amiază se conturează ieşiri în oraş alături de cei dragi.

Rac
Ziua vă poate aduce cheltuieli suplimentare legate de persoana iubită. Veniturile din munca desfăşurată se vor rotunji în următoarele zile, aşa încât oferiţi-le celor dragi ajutorul necesar sau câte un mic cadou surpriză. Puteţi primi pe neaşteptate bani, bunuri cadou sau informaţii favorabile legate de serviciu.

Leu
Zi potrivită pentru a vă trasa planuri de acţiune, fie pentru domeniul profesional, fie pentru îngrijirea şi înfrumuseţarea trupului şi sufletului vostru. Stările de spirit sunt fluctuante, de aceea evitaţi discuţiile importante şi concentraţi-vă doar pe treburile voastre.

Fecioară
Astrele vă recomandă discreţie şi abordarea treburilor uşoare. Organismul are nevoie de mai multă odihnă şi eventual de îngrijiri medicale de specialitate. Totuşi, aveţi răbdare şi evitaţi astăzi tratamentele alopate sau dialogurile cu medici.

Balanţă
O zi în care prietenii şi protectorii vă sunt alături, fie cu vorbe de duh, fie pur şi simplu pentru amuzament. Totuşi, se pot isca controverse legate de bani sau de modul în care vă câştigaţi existenţa zilnică. Fiţi prudent şi evitaţi să vă divulgaţi veniturile sau să oferiţi detalii despre activitatea profesională.

Scorpion
Ziua anunţă multe frământări în domeniul profesional. Se pare că şefii au aşteptări mari de la voi, iar colegii nu vă văd cu ochi buni. Depinde de voi cum vă gestionaţi situaţiile de la serviciu. Ar fi bine să fiţi mai îngăduitor cu ceilalţi.

Săgetător
Veştile din străinătate abundă astăzi. Fie vin în vizită cunoscuţi plecaţi mai de mult, fie pregătiţi o călătorie peste mări şi ţări, fie apare o colaborare profesională nouă ce are legătură cu parteneri străini. Fiţi prudent, pentru că în umbră există hibe care vă pot da peste cap planurile.

Capricorn
Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau serviciilor de care beneficiaţi în mod curent. Un prieten vă poate cere bani cu împrumut, însă nu se recomandă să vă implicaţi. Rezumaţi-vă la cheltuielile strict necesare vouă şi familiei.

Vărsător
Ar fi bine să vă concentraţi eforturile pe relaţiile parteneriale. Datorită faptului că sunteţi foarte implicat în activitatea profesională, partenerul de viaţă vă poate adresa reproşuri pe bună dreptate, întrucât îl neglijaţi de multă vreme.

Peşti
Multă treabă în sfera profesională. Ideile şi modul în care vă îndepliniţi sarcinile de serviciu vă pot aduce animozităţi din partea colegilor, însă se pare că şefii vă aprobă şi vă susţin cu tot ce aveţi nevoie. Dozaţi-vă eforturile, pentru că este posibil să fiţi nevoit să reluaţi activităţile de astăzi în următoarele zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Bărbat reținut pentru amenințare și lipsire de libertate, după...

Un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Târgu Jiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și lipsire...

Ana-Maria Popescu a câștigat pentru a patra oară Cupa...

Ana-Maria Popescu a fost desemnată câştigătoarea Cupei Mondiale la spadă pentru a patra oară, potrivit site-ului Federaţiei Române de Scrimă.

O nouă taxă pentru firme, propusă în Parlament

Firmele care au profit brut de cel puțin 1 milion de lei pe an vor fi taxate cu 1% pentru alimentarea unui...
00:02:27

Actriţa Kelly Preston, soţia lui John Travolta, a decedat...

Actriţa americană Kelly Preston, cunoscută pentru roluri din filme precum ''Jerry Maguire'' şi ''Twins'', a decedat la vârsta de 57 de ani...

Arafat avertizează că este posibil să fie reintroduse restricții...

Este posibilă reintroducerea unor noi restricții în anumite zone ale țării unde numărul cazurilor de coronavirus este crescut, dat totul depinde de...

Precheziţii în Dolj şi alte cinci judeţe, într-un dosar...

În această dimineață,  polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice efectuează 49 de percheziții în două dosare penale ce vizează două grupări...