16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi suficientă energie să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Implicaţi-vă fără grijă în activităţi care necesită combativitate, voinţă şi curaj. După prânz, veţi culege ceva roade ale acţiunilor din ultimele zile, în ce priveşte zona materială şi a câştigurilor.

Taur
Nu e cazul să trageţi de voi, mai ales dacă vă simţiţi lipsit de energie sau vi se pare că sunteţi presat să faceţi lucruri pentru care nu aveţi bucurie şi energie. E o perioadă bună pentru a planifica şi a alcătui strategii. După prânz, se deschide calea pentru iubire, plăceri şi experienţe excelente.

Gemeni
Rămâneţi conectat la exterior, la mediul social şi la informaţii. Lăsați-vă inspirat şi lansați idei noi de proiecte sau de promovare a unora deja existente. După prânz, opriți-vă puţin din treabă şi ascultaţi cu atenţie nevoile cuiva apropiat. Prilejul de a fi generos şi a oferi sprijin vă va umple sufletul.

Rac
E o zi bună pentru a face demersuri legate de afirmare, promovare, dezvoltare a unor afaceri profitabile. Acum puteţi afla ce şanse aveți să accesați venituri/câştiguri mai mari. După prânz, vă implicaţi în discuţii, crearea de relaţii avantajoase, negocieri… fără să pierdeţi din vedere scopul pe care-l urmăriţi.

Leu
Vă doriți fie să plecaţi spre noi zări, fie să exploraţi noi teritorii în conştiinţă. În prima parte a zilei mustiți de idei, inspiraţie şi chiar oportunităţi noi. În carieră vă puteţi bucura de o şansă, de succes şi recunoaştere, sau pur şi simplu mai multă uşurinţă în a derula o afacere, cu rezultate bune.

Fecioară
Primele ore ale zilei vă pot aduce surprize frumoase, revelaţii, înţelegeri mai profunde ale unor situaţii, momente de „deja vu“. A doua parte a zilei vă aduce inspiraţie, soluţii bune, comunicare eficientă cu persoane oficiale, rezolvări.

Balanţă
Sunteţi concentrat pe relaţiile importante din viaţa voastră. Se pot clarifica o serie de neînţelegeri, dacă aveţi tact şi înţelepciune. Nu e exclus să vă daţi seama ce relaţii merită să continuaţi şi la care e mai bine să renunţaţi sau să le revizuiţi.

Scorpion
Este o perioadă importantă din punct de vedere profesional şi al afirmării în carieră. Chiar dacă mai aveţi de revizuit unele comportamente şi de lămurit nişte aspecte ale parteneriatelor şi relaţiilor profesionale, amintiţi-vă că acum şansa e de partea voastră şi e de preferat să o folosiţi înţelept.

Săgetător
În prima parte a zilei, faceţi doar ce vă place şi vă bucură, relaxaţi-vă, visați la ceea ce vă doriţi să experimentaţi în viitor, fără limite şi bariere. După prânz, e timpul pentru muncă rodnică, pentru îmbunătăţirea relaţiilor de lucru şi/sau primirea unor propuneri avantajoase la locul de muncă.

Capricorn
Vă implicați în activităţi casnice/familiale sau oferiți sprijin cuiva drag. Este un moment bun şi pentru a gândi o strategie de investiţie în bunuri pentru casă sau pentru un sediu de firmă. După prânz, e recomandat să vă luaţi timp pentru a vă face mici bucurii, inclusiv prin a le dărui celorlalți din timpul şi iubirea ta.

Vărsător
Dacă v-aţi propus să scrieţi, să vă ocupaţi de documente sau să participaţi la discuţii şi întâlniri, este momentul potrivit. După prânz, sunteţi atent la viaţa de familie, dar mai ales la nevoile sufletului. Trebuie să vă oferiţi ceva mai multă intimitate, linişte şi relaxare, dincolo de condiţionările şi aşteptările celorlalţi.

Peşti
S-ar putea să descoperiţi o sursă de câştig nouă sau aveţi surprize plăcute legate de bani si câştiguri. După prânz, e un moment bun pentru a discuta, negocia, împărtăşi, lămuri aspecte în cadrul relaţiilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS