19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Cheltuieli şi reevaluarea bugetului. Posibil să fie nevoie de cumpărături scumpe, de aceea fiţi prudent. Cineva apropiat vă poate solicita ajutor material. Atenţie că domeniul financiar este slăbit deocamdată. Rezumaţi-vă doar la cheltuielile strict necesare şi evitaţi planurile financiare de lungă durată şi împrumuturile.

Taur
Stările de spirit sunt fluctuante. Sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece în preajmă. Mentalul vă este tensionat şi sunteţi foarte subiectiv în modul în care abordaţi situaţiile. Controlaţi-vă reacţiile şi evitaţi discuţiile importante şi mai ales pe cele publice. Se recomandă o dietă, un program de întreţinere fizică şi psihică.

Gemeni
Sunteţi retras şi cu greu se poate ajunge astăzi la sufletul vostru. Bine ar fi să vă ocupaţi doar de treburi uşoare şi să evitaţi aglomeraţiile şi eforturile fizice şi psihice. Gândurile vă zboară la întâmplare, visaţi cu ochii deschişi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele gâtului şi aparatului renal.

Rac
Fie reapar în preajmă persoane cunoscute de mult, de care nu mai ştiaţi nimic, fie cei apropiaţi vă oferă informaţii bulversante legate de domeniul în care activaţi. Vechii prieteni vă vor reaminti de vremurile petrecute împreună. Fiţi scump la vorbă şi evitaţi să vă divulgaţi planurile de viitor.

Leu
Şefii vă pot chema la discuţii importante, purtate pe tonuri ridicate. Evitaţi începerea unor activităţi profesionale noi sau semnarea documentelor importante. Deciziile luate în ultima săptămână pot cunoaşte răsturnări sau amânări intempestive.

Fecioară
Sunt posibile veşti din şi despre străinătate. Unele informaţii vă pot necăji sau vă pot da peste cap planurile făcute mai demult. Înţelept ar fi să nu puneţi bază pe cele discutate astăzi, pentru că răsturnarile de situaţie sunt la cote înalte.

Balanţă
Este nevoie să achitaţi facturi, taxe sau alte datorii. Atenţie că se pot produce erori în documente, de aceea recomandabil este să verificaţi fiecare document, chiar dacă în aparență este unul minor. Evitaţi cheltuielile nefondate, împrumuturile şi deciziile importante, parafate cu acte.

Scorpion
Sunt posibile altercaţii, neînţelegeri şi discuţii ce pot duce la rupturi de contracte sau despărţiri definitive de un partener de viaţă sau de afaceri. Fiţi prudent, deoarece la voi este hiba și reacţiile voastre sunt exagerate. Sunteţi foarte preocupat de propria persoană, iar toţi cei din preajmă se simt abandonaţi.

Săgetător
La serviciu, colegii vă provoacă, şefii sunt de neabordat, iar voi sunteţi nevoit să rezolvaţi multe şi mărunte de unul singur. Ocupaţi-vă de priorităţi şi dozaţi-vă eforturile, pentru că organismul este slăbit. Se pot accentua afecţiunile gâtului şi aparatului renal. Evitaţi consultaţiile și analizele medicale.

Capricorn
Sunteţi pus pe șotii şi aventuri. Îi puteţi bucura pe cei dragi fie oferindu-le mici cadouri, fie invitându-i la o petrecere-surpriză. Totuşi, fiţi prudent în relaţia cu persoana iubită sau vizavi de copii. Sunt posibile neplăceri din partea acestora. Totul se va desfășura cu bine pentru toată lumea.

Vărsător
Ziua vă aduce spor şi succes în treburile gospodăreşti. Aţi fi tentat să cheltuiţi suplimentar pe obiecte decorative sau chiar vă gândiţi şi la noi bunuri imobiliare. Deocamdată alcătuiţi planuri şi cheltuiţi doar strictul necesar. Relaţiile cu membrii familiei sunt tensionate, însă cu puţin efort puteţi depăşi orice neplăcere.

Peşti
S-ar putea să fiţi mai mult pe drumuri. Colegii de serviciu, o rudă sau un prieten apropiat vă vor ruga să le faceţi mai multe comisoane. Selectaţi-vă priorităţile şi evitaţi implicarea în treburile altora. Există tensiuni în relaţiile cu apropiaţii, de aceea fiţi prudent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS