Acasă Horoscop Horoscop

Horoscop

-

Berbec
Aveţi posibilitatea să începeţi o nouă afacere sau să faceţi o schimbare importantă în carieră. Contextul astral favorizează comunicarea şi călătoriile în interes personal. Dorinţa de schimbare şi de înnoire vă ajută să luaţi decizii inspirate, cu efecte foarte bune pe termen lung. Fiţi atent la cheltuieli.

Taur
Astăzi nu trebuie să vă asumaţi prea multe responsabilităţi, fiindcă există riscul să nu fiţi în cea mai bună formă şi să nu realizaţi mare lucru. Este posibil să primiţi o mână de ajutor de unde nu vă aşteptaţi. Spre seară s-ar putea să vă întâlniţi cu prietenii şi să uitaţi de toate problemele de peste zi.

Gemeni
În prima parte a zilei nu prea reuşiţi să vă concentraţi. Capacitatea de comunicare ar putea fi, de asemenea, afectată. Este momentul să vă detaşaţi puţin şi să vă puneţi ordine în gânduri şi idei. Dacă doriţi să cumpăraţi ceva de valoare, nu încercaţi să-i faceţi o surpriză partenerului de viaţă. Sfătuiţi-vă înainte de a da banii!

Rac
Zi favorabilă întâlnirilor cu persoane apropiate şi consolidării relaţiilor de prietenie. Aveţi posibilitatea să rezolvaţi o problemă financiară a unei persoane mai tinere din familie. Azi puteți demara o afacere nouă. În cazul în care întâmpinaţi dificultăţi, cereţi sfatul unei persoane cu experienţă.

Leu
Pentru că aveţi tendinţa de a fi indispus şi necomunicativ, ar fi bine să evitaţi discuţiile importante în plan profesional sau în afaceri. Amânaţi cumpărăturile şi investiţiile, fiindcă există riscul să luaţi decizii păguboase. În plan sentimental totul decurge fără probleme. Acordaţi mai multă atenţie persoanei iubite.

Fecioară
În prima parte a zilei aveţi tendinţa să fiţi cam confuz şi nu este exclus să aveţi dificultăţi de comunicare. Nici intuiţia nu pare să vă ajute prea mult, aşa că fiţi prudent şi nu vă asumaţi niciun risc. Este important să nu neglijaţi odihna.

Balanţă
Dacă încasaţi o sumă importantă de bani, nu vă grăbiți să faceți planuri pentru cheltuirea lor pentru că sunteți mai puţin pragmatic decât în alte zile. Vă înţelegeţi foarte bine cu partenerul de viaţă şi vă completaţi reciproc. Ar fi bine să vă sfătuiţi şi să luaţi toate deciziile împreună.

Scorpion
Traversaţi o perioadă favorabilă în plan sentimental. Este posibil chiar să fiţi dispus să faceţi o declaraţie de dragoste. În plan profesional şi în afaceri ar fi bine să nu vă asumaţi niciun risc. Fiţi foarte atent în tot ce faceţi şi respectaţi cu stricteţe regulile şi legile, pentru că există riscul să intraţi în conflict cu autorităţile.

Săgetător
În prima parte a zilei s-ar putea să nu fiţi în apele dumneavoastră şi să provocaţi conflicte cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri. Dacă aţi planificat pentru azi o călătorie în interesul familiei sau împreună cu familia, ar fi bine să nu vă răzgândiţi, ca să nu tensionaţi relaţiile.

Capricorn
O discuţie în contradictoriu cu o persoană mai vârstnică v-ar putea pune pe gânduri. În relaţiile cu prietenii şi cu familia, fiţi înţelegător şi nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere, pentru că există riscul să provocaţi o ceartă. Ar fi bine să vă odihniţi mai mult, ca să nu ajungeţi să aveţi probleme de sănătate.

Vărsător
Aveţi tendinţa să vă supraestimaţi capacitatea de efort fizic şi intelectual. Vă sfătuim să fiţi prudent, pentru că altfel riscaţi să faceţi greşeli costisitoare. În relaţiile cu prietenii şi cu familia, orgoliul excesiv v-ar putea face să provocaţi o ceartă. Recomandarea este să acordaţi mai mult timp activităţilor relaxante şi odihnei.

Peşti
Înainte de amiază s-ar putea să fiţi cam distrat şi să întâmpinaţi dificultăţi în comunicarea cu cei din jur. Se pare că intuiţia nu funcţionează foarte bine azi, aşa că ar fi indicat să nu luaţi decizii fără să vă sfătuiţi cu cei apropiaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS