23.4 C
Craiova
luni, 6 iulie, 2020

Horoscop

Berbec
S-ar putea să fiţi dezamăgit de un partener de afaceri care v-a înşelat încrederea. Sunteţi plin de energie şi aveţi mari şanse de reuşită în tot ceea ce faceţi împreună cu partenerul de viaţă. Este posibil să amânaţi o călătorie, din cauza unor dificultăţi financiare trecătoare. Lucrurile vor reveni la normal cât de curând.

Taur
Sunteţi puţin ursuz şi nu aveţi dispoziţia să ascultaţi discuţii care vi se par inutile. Împreună cu partenerul de viaţă puteţi să faceţi planuri în ceea ce priveşte căminul şi viaţa de familie. După-amiază s-ar putea să câştigaţi o suma importantă sau să vi se propună o colaborare avantajoasă. Nu vă grăbiţi să luaţi o decizie!

Gemeni
Este posibil să vă certaţi cu persoana iubită din cauza unei neînţelegeri. Pentru a detensiona relaţia, trebuie să daţi dovadă de răbdare şi calm. E posibilă o întrunire cu persoane apropiate. Nu luaţi nicio decizie astăzi în privinţa relaţiilor sentimentale, pentru că s-ar putea să regretaţi. Aveţi mare grijă la cuvintele pe care le folosiţi!

Rac
Este posibil să fiţi indispus din cauza unui eşec în afaceri sau a unei discuţii în contradictoriu cu un prieten. Relaţiile cu persoană iubită pot deveni încordate dacă refuzaţi să mergeţi într-o vizită. Fiţi mai diplomat în relaţiile cu cei apropiaţi. Încercaţi să vă relaxaţi mai mult şi să găsiţi o activitate care vă place.

Leu
Aveţi multe probleme de rezolvat, organizaţi-vă cât mai bine timpul. S-ar putea să fiţi tentat să cheltuiţi o sumă importantă. Fiţi prudent, fiindcă nu este un moment favorabil investiţiilor sau cheltuielilor mari. Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care v-ar putea schimba planurile de viitor.

Fecioară
S-ar putea ca o întâlnire de afaceri să nu decurgă conform aşteptărilor şi să fiţi dezamăgit. Nu vă descurajaţi! Pur şi simplu, azi nu este o zi bună pentru afaceri. Aveţi şanse să petreceţi momente plăcute alături de persoana iubită. Este posibil să faceţi planuri în legătură cu o călătorie la rude sau planuri importante de viitor.


Balanţă
O persoană cu autoritate din familie vă poate reproşa că sunteţi deseori inflexibil şi că vă impuneţi punctul de vedere. Este foarte posibil să aibă dreptate şi ar trebui să-i ascultaţi mai mult pe cei din jur şi să ţineţi cont de ceea ce spun. În relaţia cu persoana iubită, ar fi bine să fiţi mai prudent, ca să evitaţi o ceartă sau o decepţie.

Scorpion
Nu începeţi noi activităţi pentru că s-ar putea să nu găsiţi cele mai bune soluţii şi să aveţi parte de o dezamăgire. Azi este posibil să aveţi dificultăţi de concentrare şi să aveţi tendinţa de a neglija probleme importante. Planificaţi-vă timpul cât mai bine şi nu vă ocupaţi de mai multe lucruri în acelaşi timp.

Săgetător
S-ar putea ca cei din jur să nu vă aprecieze ideile la adevărata lor valoare, dar asta nu vă descurajează. Astăzi ar fi bine să nu semnaţi documente oficiale şi să amânaţi planurile referitoare la un nou proiect profesional sau de afaceri. În schimb, puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental şi în relaţiile cu persoanele mai tinere din familie.

Capricorn
La locul de muncă sau în afaceri sunteţi cu capul în nori şi s-ar putea să pierdeţi din vedere chestiuni importante. Nu începeţi proiecte noi, pentru că aveţi tendinţa să faceţi greşeli din neatenţie şi riscaţi să ieşiţi în pierdere. Puteţi realiza destul de multe azi, cu condiţia să vă concentraţi asupra problemelor prioritare.

Vărsător
Este posibil să vă confruntaţi cu o mică încurcătură financiară din cauza unei sume de bani care vi se cuvine, dar care nu v-a fost achitată la timp. Amânarea unei călătorii planificate mai demult ar putea tensiona relaţia cu persoana iubită. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să aşteptaţi zile mai bune.

Peşti
Evenimente neprevăzute vă obligă să vă modificaţi programul de azi, dar sunteţi destul de flexibil. E posibilă o călătorie în interes profesional şi să amânaţi o întrunire de familie, spre nemulţumirea partenerului de viaţă. Dacă reuşiţi să vă păstraţi calmul şi să vă argumentaţi bine deciziile, puteţi evita o ceartă în familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce averi au oamenii care conduc Craiova

Consilierii municipali și principalii directori din primărie...

ȘTIRI GdS

Accident mortal în Ialomița între un autocar și o...

Un autocar în care se aflau pasageri a fost implicat luni dimineața într-un accident de circulație produs pe DJ 201, între localitățile...

Scandal cu geamuri sparte între două familii de romi...

Mascații gorjeni au intervenit duminică pentru a aplana un scandal izbucnit între două familii de rromi din localitatea Peșteana Jiu.

India, locul 3 în topul țărilor cu cele mai...

India a raportat, duminică, aproape 24.000 de noi cazuri de COVID-19 şi a devenit a treia ţară din lume în privinţa numărului...

Vâlcea: Restricții de circulație pe DN 7

Inspectoratul de Poliție Județean a anuțat că astăzi vor fi restricții de circulație pe DN 7, pentru efectuarea de lucrări. Restricțiile de...

Un doljean a intrat cu autoturismul într-un stâlp de...

Un doljean de 24 de ani a fost rănit, în această dimineață, după ce mașina în care se afla a intrat într-un...

Proiectul privind carantina și izolarea în acord cu CCR,...

Executuvul se reuneşte în şedinţă luni, începând cu ora 12.00, pe ordinea de zi urmând să se afle şi proiectul de lege...