17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Sunteţi foarte solicitat în plan profesional, de către șefi și persoane oficiale importante. Dialoguri interesante, propuneri de colaborare sau de a prelua responsabilități profesionale de anvergură pe termen lung. Gândiţi-vă bine înainte de a accepta sarcini noi, oricât ar fi de tentante.

Taur
Sunteţi animat de gânduri nobile la începutul săptămânii, astfel că dorința de rafinare sufletească, de a dialoga cu oameni erudiți este la cote înalte și ușor de satisfăcut. Citiţi, studiaţi, învățaţi, schimbaţi idei și informații cu cei dragi, vizionaţi spectacole de teatru, filme și lăsaţi-vă purtat de emoții.

Gemeni
În primele zile ale săptămânii este rost de a plăti datorii, facturi, servicii și de a relaționa cu instituții financiare. Evitaţi planurile de investiții și cheltuielile nefondate! Vor interveni planuri de călătorie, planuri de studii sau chiar veţi fi nevoit să plecaţi rapid în locații îndepărtate pentru a rezolva chestiuni profesionale.

Rac
Este multă forfotă în relațiile parteneriale. Dialogurile pe teme comune cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri vă vor oferi informații prețioase vizavi de felul în care se pot îmbunătăți aceste teme. Totul este să acceptați și opiniile sau doleanțele celorlalți.

Leu
Săptămâna debutează cu multe sarcini de lucru la locul de muncă. Relațiile colegiale sunt anoste, dar printre rânduri poți afla informații interesante vizavi de schimbările care se preconizează în domeniul profesional. Parteneriatele în care sunteţi implicat sau doriţi să vă implicaţi necesită îmbunătățiri și dialoguri de la egal la egal.

Fecioară
O săptămână dinamică vizavi de relațiile sentimentale. Cineva din anturajul prietenilor sau al rudelor vă poate oferi informații valoroase necesare îmbunătățirii relației cu copiii sau cu persoana iubită. Prudență și discernământ pentru că unii vă pot strica planurile personale.

Balanţă
Casa și familia vă solicită sprijinul în diverse treburi domestice. Este posibil ca un membru al familiei să aibă probleme financiare și să vă roage să-l ajutați. Perioada actuală vă predispune la cheltuieli majore, aşa încât fiţi prudent și chibzuiţi bine totul. Copiii sau persoana iubită au nevoie de sfaturile și ideile voastre.

Scorpion
Sunt posibile discuții aprinse și întâlniri cu oameni dragi pe care nu i-aţi văzut demult. Informațiile vehiculate în aceste zile vă vor răsuna multă vreme în suflet, pentru că pe de o parte conțin sfaturi utile, iar pe de altă parte vă descoperă adevăruri de necontestat vizavi de voi și situațiile în care sunteţi implicat.

Săgetător
Îmbunătățiri financiare la locul de muncă. Fie primiţi salariul, o primă, un favor, fie apar informații deosebite legate de schimbarea condițiilor și creșterea remunerației. Tentația cheltuielilor în avans este mare și păguboasă pe termen lung. Dialogurile și întâlnirile cu persoanele din anturajul apropiat sunt la ordinea zilei.

Capricorn
Aveţi suficientă energie ca să observaţi exact încotro bate vântul schimbărilor deosebite ce vor urma în viața voastră. Sunteţi susținut de prieteni, de oameni de bună calitate, alături de care puteți dezvolta proiecte profesionale de anvergură. Însă, este nevoie să vă aranjaţi și planurile personale.

Vărsător
Detașarea de cotidian este evidentă în cazul vostru în primele zile ale săptămânii. Posibil să se accentueze unele probleme de sănătate sau să vă gândiţi la un plan de consultații, analize și informații medicale. Totuși, odihniţi-vă conștient, plimbaţi-vă în aer liber alături de cineva drag și lăsaţi grijile deoparte.

Peşti
Prin discuțiile avute cu prietenii în această săptămână este posibil să obțineţi informații utile privitoare la dezvoltarea personală și nu în ultimul rând la îmbunătățirea sănătății. Însă, evitaţi să vorbiţi despre slăbiciunile voastre, întrucât unii pot profita de asta, înțelegându-vă greșit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS