11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Pentru a putea trece la etapele următoare ale unei acţiuni, ar fi bine să deţineți controlul acesteia. Nu veți da randament dacă stați la cheremul altcuiva. Azi aveți mai multe idei bune care merită puse în valoare ca lider, ca deschizător de drumuri, ca strateg, nu doar să urmați îndrumările altuia.

Taur
Participați cu entuziasm la orice confruntare de natură intelectuală, pentru că sunteți foarte bine pregătit. Deţineți informaţiile şi cunoştinţele necesare pentru orice competiţie de idei, discuţiile cu persoanele care vă sunt superioare din punct de vedere profesional se vor desfăşura de pe poziţii de egalitate.

Gemeni
Uneori e bine să vă apucați de treabă singur, pentru că nu întotdeauna reuşiți să convingeți şi pe alţii că tot ceea ce faceți e bun. Dacă sunteți genul de om care pune preţ pe socializare şi comunicare, e ciudat să munciți fără nimeni alături, dar veți vedea că sunteți mult mai liber când nu vă bate cineva la cap.

Rac
Aveți grijă cui oferiți ajutorul astăzi, deoarece dați peste profitori gata să primească tot ce aveți de oferit fără a spune în schimb nici măcar un mulţumesc. Fiți ceva mai rezervat în faţa celor care ştiți că nu fac altceva decât să cerşească bunăvoinţa altora, oricât de mult ați dori să fiți de ajutor. Leu
Priviți cu mai mult curaj spre trecut, pentru că deţineți experienţa necesară pentru a putea da sfaturi. Cineva are nevoie de opinia dumneavoastră cu privire la rezolvarea unei probleme și, cum ați trecut deja prin ceva similar, ştiți să-i oferiți instrucţiunile cele mai preţioase.

Fecioară
Investiți enorm în ceea ce faceți acum: timp, energie, optimism, entuziasm, dorinţă, şi din asemenea capital investit nu poate ieşi decât ceva de calitate. Continuați pe acelaşi drum, în acelaşi ritm, pentru că succesul visat nu e departe. Fiți convins că deţineți toate resursele de care aveți nevoie.

Balanţă
Nu pretindeți lucruri imposibile de la partenerul de viață, ci priviți-l cu realism. Renunțați la speranțe absurde, la vise deșarte pentru că știți că nu sunt posibile. Dacă trăiți într-un basm frumos, cu prinţi şi prinţese, într-o zi vă veți trezi din vis şi vă veți da seama în ce turn de fildeş ați stat captiv.

Scorpion
Aveți toate motivele de satisfacţie, de parcă vă ies toate ca la carte! Planul sentimental e favorizat, aveți parte de momente tandre şi emoţionante alături de partener, dar şi planul profesional e marcat de ocazii excelente. Competiţia care se resimte la serviciu este de bun augur.

Săgetător
Un pas în faţă şi vă revendicați dreptul la replică, dând la o parte pe alţii care doar vorbesc, nu şi fac ceea ce promit. E o chestiune de voinţă aici, de determinare şi de curaj, nu ajunge doar să vreți ceva. Aveți şi un as în mânecă, de care vă puteți folosi cu succes, totul e să aveți şi îndrăzneala de a arăta ce ştiți.

Capricorn
Sunt momente în care trebuie să mai lăsați de la dumneavoastră, pentru a face pe placul prietenilor. Sacrificiile sunt necesare pentru că nu vă puteți ţine doar de propriile idei, dar se pare că aceste compromisuri de pe parcurs sunt preţul care se cere plătit pentru a putea trece la etapa următoare.

Vărsător
Sunt momente în care e nevoie să abandonați balastul care nu vă mai trebuie. Tot cărând după voi un bagaj inutil şi greu, practic vă tăiați tot elanul. Iertați, uitați, închideți capitolul care nu mai are nici un rol în povestea asta şi gândiți-vă la următorul episod din viaţă.

Peşti
Întotdeauna există cineva mai experimentat alături de la care puteți primi răspunsurile de care aveți nevoie. Aveți norocul de a vă afla în compania unei persoane mai în vârstă, cu multă experienţă de viaţă, bun cunoscător al unui domeniu în care abia faceți primii paşi şi care se arată dispus să vă ofere răspunsuri la marile întrebări existenţiale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS