Berbec
Pregătiți-vă strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii sau la viitoarele investiţii, întrucât ceea ce decideţi acum va avea efecte promiţătoare în perioada următoare. Nimeni nu vă întrece când vine vorba de stabilirea unei strategii financiare.

Taur
Nu ştiţi ce să apreciaţi mai mult la persoana iubită: încrederea şi fidelitatea pe care vi le arată sau cuvintele de dragoste pe care le şopteşte. Aveţi nevoie şi de unele, şi de altele, pentru că o relaţie adevărată nu poate exista fără gesturi de afecţiune, dar nici fără fapte concrete care să susţină vorbele.

Gemeni
Nu vă lăsaţi doborât de piedica pe care o întâlniţi. Dacă momentul este sensibil şi sunteţi gata să renunţaţi la cel mai mic hop, veţi regreta mai târziu slăbiciunea de acum, deci adunaţi-vă forţele şi luptaţi, orice ar fi. Veţi fi mândru când veţi fi depăşit starea de sensibilitate de pe parcurs, pentru că totul e o chestiune de voinţă.

Rac
Aţi aşteptat această zi ca să faceţi o mare schimbare de direcţie. Azi consideraţi că e perfect să daţi startul noilor proiecte. Momentan, nu prea ştiţi încotro mergeţi, ştiţi doar că vreţi altceva, dar, deşi sunteţi nesigur pe ceea ce vă aşteaptă, aveţi convingerea că aţi făcut o alegere bună şi curând se vor vedea urmările.

Leu
Nervii par să explodeze la tot pasul, dar şi dumneavoastră sunteţi ca o oală sub presiune care dă în clocot. Dacă vă adresaţi tuturor cu ton ridicat şi nu reuşiţi să vă adaptaţi la stilul fiecăruia, transformaţi ziua într-o furtună ce poate degenera uşor în conflicte majore.

Fecioară
La vorbe bune vi se răspunde cu răutăţi, la laude şi complimente, cu critici şi judecăţi severe. De ce se poartă unii aşa este un mare mister, pentru că nu aveţi nimic cu nimeni.

Balanţă
Treburile casnice vă preocupă mai mult, iar astăzi aveţi starea necesară pentru a privi cu mai multă atenţie la detalii. Descoperiţi că este nevoie de reparaţii prin locuinţă sau că educaţia copiilor lasă de dorit. Sunt astfel de momente când priviţi cu alţi ochi micile nereguli ale vieţii de familie.

Scorpion
Şefii vă critică, iar clienţii sunt nemulţumiţi de serviciile pe care le prestaţi, deşi dumneavoastră faceţi tot posibilul să răspundeţi tuturor cerinţelor cât se poate de bine. Este posibil ca pretenţiile să fie mult peste puterile dumneavoastră, deşi încercaţi să vă autodepăşiţi.

Săgetător
Norocul poate apărea de unde vă aşteptaţi mai puţin, de aceea ar fi bine să nu refuzaţi vreo ocazie care nu vă inspiră încredere, pentru că de acolo s-ar putea să sară iepurele. Sunteţi gata să refuzaţi o întâlnire, să evitaţi să treceţi printr-un anumit loc sau să daţi cu piciorul unei situaţii care ar putea avea efecte foarte bune.

Capricorn
Mare atenţie la viaţa de cuplu, pentru că se infiltrează o mică minciună. Iubirea declarată azi conţine un neadevăr care, într-o zi, îşi va arăta adevărata faţă şi poate lăsa urme neplăcute în inima unuia dintre voi. Fiţi sincer, oricare ar fi sentimentele dumneavoastră, şi nu apelaţi la vorbe dulci, amăgitoare, dacă nu credeţi în ele.

Vărsător
Nu vă raportaţi la necazurile altora, la stresul vieţii lor cotidiene. Totul este bine în lumea dumneavoastră şi atitudinea deschisă, tonică şi optimistă vă va ajuta să treceţi peste toate cu succes. În timp ce alţii se luptă cu piedicile pe care singuri şi le pun, veţi fi cu un pas înainte şi cu un cap deasupra, privind detaşat la ei.

Peşti
Orice ar fi, rămâneţi amabil şi prietenos cu cei din jur, chiar şi când ei se războiesc pornind de la orice. În ciuda răspunsurilor agresive care vin de la ceilalţi, reuşiţi să vă păstraţi calmul şi diplomaţia.