16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Berbecii vor avea o săptămână mai neobişnuită în ceea ce priveşte atitudinea faţă de cei din jur. Vor fi mai sensibili, mai intuitivi, mai toleranţi, iar această stare va stârni uimirea celor apropiaţi. Această schimbare le va aduce şi unele avantaje la job, ei beneficiind acum de mai multă simpatie şi deschidere faţă de proiectele pe care le susţin. Veşti bune şi în dragoste pentru berbeci.

Taur
Taurii vor avea o săptămână foarte productivă sub aspect financiar. Vor obţine bani uşor şi repede, folosindu-se mai degrabă de puterea de convingere decât de muncă. Ambiţiile lor materiale vor începe să se concretizeze. Atenţie totuşi, cei care se gândesc să facă investiţii ar fi bine să se abţină, ar fi de preferat să facă economii acum. Relaţiile cu familia vor fi excelente şi chiar se vor rezolva pe cale paşnică unele conflicte mai vechi.

Gemeni
Săptămâna Gemenilor va fi dedicată iubirii. Lista cadourilor de sărbători va începe cu persoana iubită şi se va sfârşi cu persoana iubită. Din fericire, astrele îi vor favoriza pe Gemeni şi pe plan financiar, aşa că generozitatea lor va putea lua forme concrete. O propunere profesională foarte tentantă apare la orizont. Nu va fi vorba de sume mari, ci de multă stabilitate.

Rac
Pentru Raci urmează o săptămână în care totul le va merge bine. Vor fi oamenii potriviţi la locul potrivit şi vor spune exact ceea ce trebuie, atunci când trebuie. Această sincronizare perfectă le va aduce nişte câştiguri nesperate pe plan profesional, foarte probabil chiar avansări în funcţie. Vor primi nişte veşti bune în legătură cu nişte bani, însă buzunarul nu se va umple chiar acum, aşa că puţină grijă la cheltuieli.

Leu
Săptămâna Leilor stă sub semnul succesului! Şarmul lor binecunoscut le va aduce avantaje nesperate pe plan social: prieteni noi, relaţii utile şi multe, multe momente plăcute. Cum perioada este propice schimbărilor profesionale, ar fi recomandat că Leii să-şi folosească acest capital de simpatie pentru a avansa sau pentru a obţine nişte beneficii. Financiar, încă mai au de aşteptat până vor avea iar portofelul plin.

Fecioară
Fecioarele au în faţă o săptămână dificilă sub aspect profesional: multă nesiguranţă, emoţii şi gânduri negre. În realitate, lucrurile nu stau chiar atât de rău, însă vor fi puse în situaţia de a munci mai mult pentru a-şi demonstra meritele. Vor primi bani sub forma unui împrumut şi îşi vor putea realiza nişte planuri pe termen scurt. Susţinerea din partea familiei le va ajuta să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Balanţă
Prietenia va fi cuvântul-cheie pentru Balanţe în săptămâna care urmează. Multe din realizările lor vor fi legate de prieteni. Profesional, o recomandare din partea cuiva apropiat le va ajuta să-şi atingă mai repede scopurile. În ceea ce priveşte banii, vor avea un noroc nesperat care le va stabiliza bugetul, dacă se abţin de la cheltuieli extravagante.

Scorpion
Scorpionii au mari accese de generozitate în această săptămână, vor fi chiar mâna-spartă când vine vorba de a-i răsfaţa pe cei dragi. Din păcate, bugetul nu va fi în acord cu această dărnicie exagerată. Banii întârzie să vină şi apar multe nemulţumiri din această cauză, inclusiv încurcarea unor planuri importante. Profesional, se întrevăd nişte conflicte cu superiorii şi ar fi recomandat ca Scorpionii să aibă pregătite răspunsuri la toate întrebările.

Săgetător
Veşti bune pentru Săgetători: în săptămâna care urmează, se anunţă multe drumuri în interes profesional. Se ştie că nativilor acestei zodii nu le place să stea locului, aşa că vor fi încântaţi de orice motiv de călătorie. Cu banii vor sta de la bine la foarte bine şi îşi vor putea permite toate mofturile. Vor primi însă nişte veşti proaste legate de sănătatea unui membru al familiei şi acest lucru îi va indispune.

Capricorn
Capricornii vor socializa mult în această săptămână, ocazie cu care vor afla multe bârfe… unele care îi privesc direct. Cineva din anturaj nu îi vorbeşte de bine. Profesional, nu sunt prea multe noutăţi la orizont, cu excepţia unei discuţii fructuoase mai spre sfârşitul săptămânii. Veşti bune în privinţa banilor, li se va restitui un împrumut şi e probabil să primească pe deasupra şi o favoare însemnată.

Vărsător
Vărsătorii vor fi nevoiţi să dea dovadă de multă stăpânire de sine în zilele care urmează. Vor apărea multe obstacole în calea lor, mai ales la serviciu, şi adesea se vor afla pe punctul de a exploda. Trebuie să se controleze, pentru că lucrurile se vor rezolva, într-un final, în avantajul lor. Cu banii, în schimb, nu vor avea prea multe griji, pentru că vor găsi metode de a-şi reduce din cheltuieli şi vor avea mai mulţi bani de buzunar.

Peşti
Pentru Peşti nu urmează o săptămână prea bună sub aspectul stării psihice. Vor simţi nevoia să se închidă în ei înşişi, vor fi mai repeziţi şi mai intoleranţi cu cei din jur, uneori chiar agresivi. Deşi sunt consideraţi maleabili şi supuşi, în orice Peştişor stă ascuns un piranha, iar cei din jur vor simţi acum pe pielea lor acest lucru. Totuşi, ar trebui să se controleze măcar faţă de partenerul de cuplu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS