16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Un mic moment de depresie le va întuneca începutul săptămânii: se vor simţi neglijaţi şi se vor închide în ei. Va trece repede, este doar o manifestare a stresului şi a oboselii. În dragoste, nişte bănuieli dureroase nu-i vor lăsa să doarmă liniştiţi, dar e important să nu provoace o ceartă înainte de a avea dovezi clare. Este foarte posibil să exagereze. Cel mai bine ar face să lase să treacă norul negru de deasupra relaţiei lor de iubire.

Taur
Asocierea cu nişte persoane nu prea bine văzute ar putea aduce Taurilor unele probleme de imagine. Să aibă grijă cu cine se adună, mai ales la serviciu. Aspectul social în general este vulnerabil în această perioadă. În dragoste, vor trece prin nişte clipe mai delicate, pentru că vor fi ţinta unor întrebări incomode. Financiar, riscă să facă nişte achiziţii păguboase sau să se lase păcăliţi de nişte promisiuni false.

Gemeni
Veşti nu prea bune pentru Gemenii îndrăgostiţi, îi aşteaptă un refuz. Dacă li se întâmplă acest lucru, înseamnă că nu e să fie, dragostea mai are un pic de aşteptat. Mai bine să se concentreze pe carieră sau pe şcoală. La job, nu vor avea de ales şi vor accepta nişte sarcini care nu le plac. Pentru cei cuplaţi, relaţia se aprofundează şi legăturile devin mai solide.

Rac
În ciuda unor probleme de sănătate, tot legate de vremea rece, Racii vor simţi că totul le merge la maxim. Vor primi o veste excelentă legată de profesie, cel mai probabil un răspuns sau un rezultat pe care îl aşteptau de mult. Vor fi optimişti şi îi vor molipsi şi pe cei din jur. În dragoste, vor primi o provocare picantă care îi va pune pe jar şi îi va apropia şi mai mult de partenerul de cuplu.

Leu
Centrul preocupărilor persoanelor născute în Leu vor fi profesia şi studiile. Ar fi cazul, pentru că nu le-a mers prea bine în aceste privinţe în ultima perioadă. Eforturile pe care le fac acum vor avea consecinţe pozitive pe termen lung. În dragoste, vor simţi o lipsă de comunicare cu partenerul, posibil chiar anularea pe ultima sută de metri a unor planuri de weekend. Dacă vor să evite acest lucru, e momentul să poarte o discuţie foarte sinceră cu persoana iubită.

Fecioară
Fecioarele nu se bucură de prea mult noroc în această perioadă: tot ce vor dori trebuie să obţină singure şi cu ceva efort. Fie că au nevoie de mai mulţi bani sau de nişte zile libere de la serviciu, fie că vor să evolueze în relaţia de cuplu sau să cucerească pe cineva, va fi necesar să transpire puţin pentru a obţine ce-şi doresc.

Balanţă
Balanţele au o mare nevoie de stabilitate sentimentală, iar acum astrele sunt de partea lor. Vremea flirturilor şi a relaţiilor pasagere a trecut, acum e timpul să se gândească la ceva serios. Vor primi o ofertă profesională care le va cere mult curaj, dar are toate şansele să iasă foarte bine. Oricum, îndrăzneala nu le lipseşte Balanţelor şi cine are curaj are şi noroc. O dezamăgire legată de cineva din familie le va întuneca puţin începutul săptămânii.

Scorpion
Scorpionii sunt printre semnele norocoase ale zodiacului, pentru că vor începe săptămâna în forţă. Cei care au avut probleme în relaţia de cuplu se vor aduna şi o vor lua de la capăt, cei care nu sunt mulţumiţi de jobul lor vor începe să caute oferte mai bune, cei care, în sfârşit, vor ceva mai mult de la viaţă vor trece de urgenţă la acţiune.

Săgetător
Săgetătorii încep săptămâna gândindu-se mult la profesie. Cei care au de dat examene sau interviuri importante în viitorul apropiat ar trebui să lase totul la o parte şi să se pregătească. Norocul va fi oricum de partea lor, dar, dacă vor să iasă printre primii, trebuie să facă un efort în plus. În dragoste, cei cuplaţi se vor bucura de tandreţe şi sprijin necondiţionat, însă lucrurile nu vor sta chiar atât de bine pentru cei singuri.

Capricorn
Săptămâna Capricornilor începe cu câteva probleme care le vor afecta capacitatea de decizie şi îi vor îndemna ori la pasivitate totală, ori la gesturi impulsive. Aceste probleme se leagă de formalităţi, de acte sau dosare importante, care vor apărea ca nişte obstacole în calea unor proiecte urgente. În dragoste, cei cuplaţi trebuie să fie atenţi, pentru că cineva va încerca să intervină în relaţia lor.

Vărsător
Pentru Vărsători, se anunţă o săptămână excelentă din punctul de vedere al evenimentelor sociale şi al distracţiei. Ei vor găsi destule ocazii să-şi pună farmecul în valoare la diverse petreceri. Pentru cei singuri, acest lucru ar putea însemna chiar şansa întâlnirii unei noi iubiri. Cei cuplaţi se vor trezi cu un cadou deosebit din partea iubitului (iubitei). Un pic mai slăbuţ stau la capitolul finanţe.

Peşti
Pentru Peşti, va fi o săptămână a surprizelor. La mijlocul perioadei ar putea primi nişte vizite neanunţate şi nu prea plăcute. În dragoste, cei cuplaţi vor fi derutaţi de un comportament mai ciudat al partenerului şi vor cere explicaţii. Cei singuri vor avea însă mai mult noroc şi vor primi nişte propuneri tentante. Vor face foarte multe demersuri pentru a obţine bani, vor munci mult, dar vor primi, în final, ceea ce-şi doresc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS