17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Intuiţia şi simţul practic te ajută să iei decizii inspirate în afaceri. Dacă ţi se propune asocierea într-o nouă afacere, nu trebuie să te grăbeşti să refuzi! Perspectivele sunt promiţătoare şi poţi avea câştiguri financiare foarte mari. Te sfătuim să eviţi discuţiile aprinse şi să te relaxezi mai mult.

Taur
Decizi să amâni o călătorie lungă în interesul familiei, din cauza dificultăţilor financiare. Astăzi, însă, ai posibilitatea să realizezi proiecte ambiţioase pe termen lung şi să iei o decizie bună pentru viitor. Ar fi bine să petreci seara în mijlocul familiei pentru că acest lucru te va relaxa total. Relaţiile cu persoana iubită sunt deosebit de bune.

Gemeni
Se conturează o zi excelentă în afaceri, cu întâlniri fructuoase şi planuri de viitor bine concepute. Investiţiile pe termen lung sunt favorizate, aşa că pune accent pe această latură. Traversezi o perioadă în care poţi rezolva multe probleme financiare. După-amiază eşti în centrul atenţiei în grupul de prieteni, iar acest lucru te mulţumeşte şi îţi schimbă ziua în bine.

Rac
Ai succes în activităţile desfăşurate în cămin, dar şi în afaceri. Partenerii de afaceri îţi apreciază propunerile, dar te sfătuim să nu începi mai multe activităţi simultan, pentru că rişti să nu finalizezi nimic. Este o zi favorabilă planurilor de viitor. Consultă-te şi cu partenerul de viaţă pentru că lucrurile făcute împreună vor avea mare succes. Acordă-ţi timpul necesar pentru a lua cele mai importante hotărâri.

Leu
Este o zi bună pentru a lua decizii în privinţa relaţiilor sentimentale şi parteneriale. Chiar dacă situaţia financiară nu te satisface pe deplin, nu este cazul să te îngrijorezi. Banii vor apărea la momentul oportun şi problemele financiare se vor remedia. Poţi să te bazezi pe intuiţie. O ieşire cu prietenii ţi-ar prinde bine.

Fecioară
Intuiţia te ajută să găseşti o metodă originală pentru a face schimbări importante în viaţa socială. Pentru aceasta, va fi nevoie să faci un compromis cu ceilalţi membri ai familiei, dar şi câteva drumuri scurte împreună cu un prieten. Nu rata această ocazie favorabilă!

Balanţă
Ai un succes deosebit în activităţile intelectuale şi în societate. În partea a doua a zilei, încasezi o sumă importantă de bani dintr-o colaborare. Poţi să faci planuri de viitor în legătură cu o afacere pe care intenţionezi să o demarezi împreună cu un prieten foarte bun. Dacă simţi nevoia de ajutor, îl poţi cere unui membru din familie.

Scorpion
S-ar putea să întâmpini dificultăţi pe plan sentimental şi să fii nevoit să iei o decizie importantă, pentru că unele lucruri te nemulţumesc. În afaceri, poţi să faci proiecte de viitor şi să îţi pui în aplicare cunoştinţele teoretice. Ai multe şanse să obţii beneficii considerabile. Îţi recomandăm să eviţi speculaţiile financiare şi să te bazezi pe certitudini.

Săgetător
Te bucuri de o zi favorabilă realizărilor pe plan social şi material. Totuşi, să nu te aştepţi ca rezultatele să apară imediat! Cu răbdare vei putea să realizezi ceva la care te gândeşti de mult timp. S-ar putea să pleci într-o călătorie neplanificată. Pare să fie o deplasare în interes de afaceri, care îţi oferă o şansă nesperată.

Capricorn
Eşti în formă şi te adaptezi cu uşurinţă la situaţii noi. Reuşeşti să rezolvi câteva probleme de familie şi chiar îi ajuţi şi pe alţii. Este o zi favorabilă comunicării cu prietenii şi cu membrii familiei. Nu exagera cu sfaturile pe care le oferi pentru că s-ar putea să pari ciudat în ochii celorlalţi. Limitează-te la activităţile care te relaxează şi nu încerca să faci mai multe lucruri în acelaşi timp.

Vărsător
Eşti într-o formă intelectuală deosebită, care îţi facilitează relaţiile cu cei din jur. Eşti capabil să asculţi cu atenţie problemele celorlalţi şi să le oferi sfaturi utile. Ai mare grijă să nu faci promisiuni pe care nu le vei putea respecta, pentru că s-ar putea să răneşti persoanele apropiate. După-amiază s-ar putea să fii invitat la o petrecere.

Peşti
Demarezi o nouă afacere şi faci planuri de viitor în legătură cu o investiţie pe termen lung. Partenerul de viaţă te susţine, iar dacă îl vei implica în această afacere, s-ar putea să ai mare succes. Te sfătuim să eviţi speculaţiile şi să te bazezi pe lucrurile de care eşti sigur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS