Acasă Horoscop Horoscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

-

Berbec
Un bărbat mai în vârstă din familie te ajută să clarifici o neînţelegere cu o persoană iubită, apărută din cauza problemelor financiare. Îţi recomandăm să îţi păstrezi optimismul şi să ai răbdare. Atmosfera tensionată de azi este trecătoare. În materie de afaceri, ar fi bine să ţii cont de sfaturile unui prieten. Este foarte posibil să fii pus în faţa unei situaţii a cărei rezolvare se va lasă aşteptată.

Taur
O întâlnire cu familia îţi va ocupa o bună parte din zi. Se vor dezbate probleme de interes comun şi nu îţi va fi uşor să te faci ascultat. S-ar putea să ai de făcut cuiva un cadou sau, oricum, va trebui să cheltuieşti nişte bani. Ţine legătura cu prietenii aflaţi pe alte meleaguri. Vei afla veşti îmbucurătoare de la sau despre aceştia. Nu îţi impune punctul de vedere în discuţiile cu prietenii şi cu persoana iubită! S-ar putea ca ideile tale să nu fie aplicabile în practică.

Gemeni
Dialogul cu cei din jur se va dovedi fructuos cu condiţia să îţi stăpâneşti impulsivitatea. Dacă aştepţi o veste sau un răspuns, acesta va veni mai târziu, dar te va satisface. Ţi se va da o idee asupra căreia merită să te apleci. Ai putea avea mai multă încredere în cei din jur, chiar dacă nu îţi susţin punctele de vedere. Nu te grăbi să refuzi propunerea de colaborare a unui prieten!

Rac
O zi plină de surprize, plăcute, din fericire. Dialogul cu cei din jur îţi dă ocazia să afli tot felul de lucruri noi şi interesante. Programul pentru timpul liber va înregistra unele schimbări, până vei găsi ceva care să îţi convină. Starea ta generală nu este nemaipomenită şi de aceea nu este cazul să te implici în activităţi care să te suprasolicite. Încearcă un regim cât mai echilibrat, căci ficatul este mai sensibil.

Leu
Te aşteaptă o zi ceva mai calmă, fără surprize deosebite. Eşti puţin cam neatent şi de aceea ai face bine să nu te implici în activităţi care necesită un mare efort de concentrare. Persoana iubită îţi va face o surpriză deosebit de plăcută legată de petrecerea timpului liber. O cunoştinţă aflată pe alte meleaguri îţi va da un semn, astfel încât vei încheia ziua cu zâmbetul pe buze.

Fecioară
Dacă vei avea ocazia să ieşi în afară oraşului, sunt şanse să te simţi excelent. N-ar fi exclus nici să te întâlneşti cu nişte cunoştinţe mai vechi. Discuţiile pe care le vei avea astăzi vor scoate în evidenţă unele lucruri, pe care le-ai putea folosi în activităţile în care eşti implicat. Un prieten are o nelămurire şi îţi va cere sfatul. Va trebui să iei o decizie pe care ai tot amânat-o până acum. S-ar putea să ai mici dificultăţi în cămin, dar se vor rezolva rapid.

Balanţă
Nu reuşeşti să te odihneşti aşa cum ai dori, căci trebuie să pui la punct unele chestiuni familiale, apărute peste noapte. O şuetă cu prietenii, la care vei afla lucruri interesante şi îmbucurătoare, te va face să te simţi cât se poate de bine. În rest, nu este cazul să exagerezi şi să faci eforturi mari în chestiuni lipsite de importantă. Este indicat să îţi rezolvi problemele importante în cursul dimineţii, când ai mai multă energie.

Scorpion
Vei avea parte de o zi destul de liniştită şi poate tocmai de aceea o vei considera cam plictisitoare. O întâlnire cu o cunoştinţă mai veche îţi va permite să depeni amintiri plăcute. Este posibil să-ţi facă o promisiune pentru viitorul apropiat, dar nu este cazul să mizezi într-o prea mare măsură pe ea. Fii ferm, dar fără încăpăţânare şi, dacă vei fi convingător, va face tot posibilul să te ajute.

Săgetător
Cu ocazia unei întâlniri cu mai multe cunoştinţe, calităţile tale vor ieşi din nou în evidenţă, popularitatea ta atingând cote maxime. În orice faci, discreţia trebuie pusă pe primul plan, altfel rişti să ai neplăceri. Relaţia cu partenerul de suflet te interesează în mod special. Cineva din familie îţi va da o informaţie care nu te prea încântă, dar nici nu este sigur că este valabilă. Dimineaţă eşti nemulţumit din cauza unui partener de afaceri.

Capricorn
Eşti într-o dispoziţie de zile mari. Vei fi mai entuziast decât te-au văzut vreodată cei care te cunosc. Ieşirea la o plimbare sau o şuetă cu prietenii va putea fi un prilej suplimentar să te destinzi. Cineva îţi va face o promisiune, dar ar fi bine să nu crezi chiar tot ce ţi se spune. Acasă ţi se va face o propunere cu care ar fi bine să fii de acord. Doreşi să faci schimbări în casă, dar eşti înţeles greşit şi se poate ajunge la un scandal.

Vărsător
Calităţile de care dai dovadă te fac foarte apreciat de cei din jur. Vei avea astăzi ocazia să îţi lărgeşti cercul de prieteni, ceea ce este în conformitate cu dorinţele tale. Vei găsi chiar pe cineva care îţi va promite un ajutor substanţial, dar nu este cazul să iei în serios toate afirmaţiile. Oricum, vei încheia ziua mai optimist decât ai început-o. Dacă te pregăteşti să pleci într-o călătorie, poţi fi liniştit: totul va merge conform planurilor.

Peşti
Prietenii îţi vor face o invitaţie care te tentează, dar s-ar putea să nu mai finalizezi ceea ce ţi-ai propus. Profită de ocazie, pentru a face cunoştinţă cu alte persoane, cu care ai putea avea o discuţie interesantă. În anturajul tău apropiat vor există unele animozităţi, dar nu este cazul să intervii, căci nu vei reuşi decât să încingi spiritele. Nu este momentul să închei tranzacţii financiare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Reacţia unui român prins de poliţia spaniolă pe stradă, fără motiv

Un bărbat român a fost prins pe strada Juan XXIII, din orașul spaniol Aviles și a fost luat la întrebări de către oamenii legii. În momentul în care polițiștii i-au cerut să justifice de ce se află acolo, românul a reacționat violent, potrivit articolului El Comercio.

Coronavirus România: Numărul cazurilor a ajuns la 5.467

Autoritățile au raportat vineri 265 cazuri noi de coronavirus în România, totalul infecțiilor ajungând la 5.467. Bilanțul infectărilor cu coronavirus de joi...

Controale și amenzi la depozitele de lemn

Polițiștii din Gorj au desfășurat joi controale la depozitele de lemn. Astfel, poliţişti din Tismana împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Râmnicu-Vâlcea, au...

Tratamentul minune folosit împotriva coronavirusului

Profesorul Didier Raoult i-a dezvăluit, în premieră, preşedintelui Emmanuel Macron rezultatele celui mai amplu studiu pentru tratamentul Covid-19 de până acum. Potrivit publicaţiei franceze Les Echos, Emmanuel Macron a decis să meargă el însuși la Marsilia, unde a stat trei ore de vorbă cu profesorul, după ce a fost dezamăgit de perspectivele concrete de tratament disponibile rapid contra virusului.