19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Vă gândiţi la Sărbătorile de iarnă mai degrabă ca la o povară decât ca la o plăcere. Oricum, aţi prefera să vă lase în pace toată lumea, pentru că sunteţi foarte preocupat de probleme legate de devenirea dumneavoastră profesională şi, în general, de scopul existenţei dumneavoastră. Dacă ar fi să trageţi o linie acum, v-aţi declara în cea mai mare parte nemulţumit de ce aţi realizat.

  Taur
Vă aşteaptă o zi plină de aventuri, de neprevăzut şi de trăiri emoţionale intense. Multe amintiri din cea mai fragedă copilărie vă pot reveni în suflet, copleşindu-vă cu forţa prin care le retrăiţi. În casă sunteţi destul de arţăgos, pentru că nu suportaţi să vă impună nimeni reguli. Atenţie, aveţi tendinţa de a sări peste cal, pentru că în orice familie trebuie să existe un consens.

  Gemeni
Veţi umbla mult pentru a organiza cum se cuvine Sărbătorile de iarnă, dar aveţi tendinţa de a depune prea mult efort în această direcţie. Nu este cazul să vă consumsţi atât. Pe de altă parte, totul depinde de felul în care veţi şti să vă împărţiţi timpul între prietenii care doresc să vă vadă şi sarcinile pe care trebuie să le îndepliniţi.

  Rac
Vă apucă o veselie dezlănţuită înaintea Crăciunului. Nu prea sunteţi religios din fire, iar credinţa o verificaţi îndeosebi cu ajutorul metodelor ştiinţifice şi totuşi, anul acesta parcă vă simţiţi invadat de magicul spirit al Crăciunului. Veţi trăi din plin semnificaţia îmbucurătoare a acestei sărbători.
 
  Leu
Se anunţă o zi plină de întâlniri şi ieşiri cu prietenii. Aveţi dor de ducă şi nu vă place să staţi pe acasă. Unele dintre aceste drumuri pot să vă aducă prieteni noi sau vă pot pune în contact cu persoane pline de farmec, cu care vă face mare plăcere să cochetaţi. Multe bucurii vin din partea prietenilor, care vă înconjoară cu devotament şi se poartă protector cu dumneavoastră.

  Fecioară
Statul acasă vă prieşte nemaipomenit. Vă gândiţi că veţi fi singur? Nici vorbă. Veţi primi multe vizite şi multe cadouri, unele deosebit de generoase. Discuţiile vor fi stimulatoare şi se vor axa pe teme filosofice şi religioase.

  Balanţă
Aveţi un teribil dor de ducă, aţi face orice, numai să nu staţi acasă. Cheltuiţi multă energie la drumuri scurte, dar reuşiţi ca în acelaşi timp să faceţi destulă treabă, chiar fără să intenţionaţi neapărat. Totuşi, acum, în preajma Crăciunului, veţi avea mare chef să primiţi musafiri.

 Scorpion
Viaţa sentimentală este exaltantă, dar şi obositoare. Nu este deloc un moment bun să vă arătaţi dornic de aventură. Orice complicaţie vă va face să trăiţi momente penibile, pe care le-aţi putea evita. Dacă nu aveţi o stare de spirit destul de bună, ar fi mai bine să nu ieşiţi în oraş cu prietenii.

 Săgetător
Reuşiţi să impresionaţi pe toată lumea prin iniţiativele dumneavoastră şi obţineţi ceea ce vă doriţi de la ceilalţi. Nu înseamnă totuşi că trebuie să profitaţi de moment pentru a încerca orice. Dacă vă confruntaţi cu probleme acasă, ocupaţi-vă de ele cât mai repede.

  Capricorn
Aveţi un conflict cu un prieten drag. Încercaţi să nu trataţi lucrurile într-o manieră emoţională şi să ascultaţi argumentele acestuia. În curând, lucrurile se vor aranja pentru amândoi.

  Vărsător
Vreţi să scăpaţi de monotonie, însă vă implicaţi într-o mulţime de activităţi pe care încercaţi să le duceţi la capăt. Dacă întreprindeţi mai multe lucruri deodată, riscaţi să comiteţi erori. În domeniul financiar aveţi iniţiative îndrăzneţe, care vă pot aduce câştiguri importante. Viaţa amoroasă este protejată astral.

  Peşti
Acasă lucrurile decurg bine. Nativii care au copii sunt foarte apropiaţi de aceştia. S-ar putea să cheltuiţi ceva bani astăzi, pentru a le face plăcere celor dragi. Daţi dovadă de fantezie şi sunteţi mai sentimental ca de obicei, dar acest lucru vă face şi mai apreciat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS