21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Relaţia de cuplu trece printr-o perioadă delicată. Este posibil să se fi instalat monotonia sau ca o a treia persoană să-şi facă simţită influenţa asupra unuia dintre voi. Relaţia cu partenerul de viaţă devine tot mai complicată. Recurgeţi la minciuni sau la adevăruri spuse numai pe jumătate, însă acest lucru vă poate aduce numai neplăceri. În domeniul profesional aveţi posibilitatea să atingeţi performanţe mari şi să luaţi iniţiativa.

  Taur
În ultima perioadă aţi fost cam absent şi aţi tratat totul cu superficialitate. Nu v-aţi dat interesul aşa cum o făceaţi altă dată, iar consecinţele vor apărea în curând. Dacă vă căutaţi un loc de muncă de ceva timp, nu vă descurajaţi. Apar ocazii interesante şi veţi găsi ceva bun, însă cu condiţia să vă adaptaţi la împrejurări. Pentru a rezolva problemele cu care vă confruntaţi, alegeţi să fiţi răbdător, abil, curajos şi tenace.

  Gemeni
Treceţi printr-o perioadă solicitantă la locul de muncă. Vi se dau noi atribuţii şi va trebui să vă organizaţi exemplar pentru a face faţă cu bine. Vă este destul de greu să vă înţelegeţi cu persoanele apropiate, deoarece consideraţi că acestea vă umbresc, într-un fel. Acest comportament va duce la neînţelegeri destul de serioase. Unii nativi intră într-un grup, un club sau o organizaţie, unde îşi fac noi cunoştinţe şi pot schimba idei.

  Rac
Reuşita pe plan profesional nu vă mulţumeşte pe deplin. Simţiţi în continuare că lipseşte ceva din viaţa dumneavoastră şi poate fi vorba chiar de afecţiunea unui partener stabil. Astăzi vă simţiţi bine în propria piele şi relaţia cu partenerul de viaţă este şi ea mai armonioasă. Reuşiţi să-i faceţi pe cei din jur să privească situaţia cu optimism, chiar dacă există şi greutăţi. Nativii singuri îşi doresc să întâlnească pe cineva şi să înceapă o nouă etapă a vieţii lor, lucru care se poate întâmpla curând.
 
  Leu
Sunteţi foarte creativ şi aduceţi mai multe idei bune, care vor fi apreciate de superiorii direcţi. În aceste condiţii va fi foarte posibil să stârniţi invidie printre colegii cu care lucraţi. Nu sunteţi dispus să suportaţi nici un fel de autoritate astăzi. Chiar dacă acţionaţi după bunul plac, nu înseamnă însă că va fi o alegere corectă. Dacă vreţi o perspectivă clară asupra lucrurilor, distanţaţi-vă puţin de situaţie, plecaţi undeva şi încercaţi să priviţi problema de la depărtare.

  Fecioară
Persoanele dragi din jurul dumneavoastră vă solicită la maximum. Fiecare vrea să petreacă tot mai mult timp în compania dumneavoastră şi profită de tot felul de ocazii pentru a se implica în activităţi alături de dumneavoastră. Dacă vă aflaţi într-un loc străin, la care trebuie să vă adaptaţi în viitor, este nevoie să învăţaţi noi reguli şi noi proceduri. Bunăvoinţa vă va fi recompensată mai târziu.

  Balanţă
Aşteptaţi cu nerăbdare acest final de săptămână pentru că aţi programat o ieşire sau aţi fost invitat la un eveniment festiv. Nu vă neglijaţi totuşi atribuţiile de serviciu. Situaţia financiară ar trebui să se îmbunătăţească. Este important să rezistaţi tentaţiilor costisitoare. Sunteţi susţinut de prieteni fideli, pe care îi cunoaşteţi de multă vreme şi care ştiu să vă sfătuiască într-un mod util şi realist.

 Scorpion
Treceţi printr-o perioadă destul de confuză şi nu vă puteţi baza pe ajutorul partenerului, pentru că şi el are multe probleme. Ar fi bine totuşi să nu vă avântaţi să luaţi decizii importante. Viaţa familială vă aduce multe bucurii. Sunteţi în centrul atenţiei şi primiţi dragostea şi respectul persoanelor dragi. În viaţa socială însă, relaţiile cu ceilalţi sunt aducătoare de critici, comportamente agresive şi cuvinte usturătoare.

 Săgetător
Vă simţiţi neglijat de persoana iubită şi în ultima perioadă aţi fost cam prost dispus din acest motiv. Dacă vreţi să reaprindeţi pasiunea aţi putea lua chiar dumneavoastră iniţiativa! Dacă aţi avut neplăceri la locul de muncă, astăzi aveţi ocazia să vă împăcaţi cu colegii, mai ales dacă vă arătaţi înţelegător şi amabil. Veţi elabora metode de lucru mai productive şi mai puţin stresante. Dacă aveţi unele datorii, se poate ca ziua scadenţei să fie chiar astăzi.

  Capricorn
Aţi vrea să faceţi câteva schimbări în viaţa dumneavoastră şi nu prea ştiţi de unde să începeţi, mai ales că nu prea dispuneţi de finanţe pentru noi achiziţii. Se poate ivi posibilitatea unei noi colaborări, însă nu este nimic rentabil pe termen scurt. Apar unele neînţelegeri în familie. Cu diplomaţie şi cu puţin simţ de conciliere, totul se va aranja. În viaţa de cuplu, cel mai bine pentru dumneavoastră este să-l lăsaţi pe partener să ia deciziile în cămin. Astfel, lucrurile se vor aranja bine pentru toţi.

  Vărsător
Vă bucuraţi de mai multe reuşite în plan profesional şi acest lucru se va resimţi şi la bugetul familiei. Cu această ocazie veţi putea achita o parte din datoriile pe care le-aţi acumulat în ultima perioadă. Influenţele astrale sunt favorabile familiei. Cei singuri îşi doresc să întâlnească persoana cu care să întemeieze o familie, iar nativii care au deja o relaţie reuşesc să o consolideze. Vă puteţi mări veniturile dacă ştiţi când trebuie să vă asumaţi riscuri şi când nu.

  Peşti
Sunteţi în criză de timp pentru că un proiect pe care trebuia să-l finalizaţi săptămâna aceasta nu este gata încă. Va trebui să mobilizaţi întreaga echipă. Vă propuneţi să vă realizaţi ambiţiile profesionale şi sociale. Vă va mai rămâne foarte puţin timp pentru viaţa personală şi se poate ca persoanele dragi să vă reproşeze acest lucru. Este recomandat să vă lărgiţi centrele de interes, în loc să vă concentraţi asupra unuia singur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS