18.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Chiar dacă nu dispuneţi de autoritatea necesară, oamenii aşteaptă răspunsuri şi rezolvări de la dumneavoastră, în special în zile ca aceasta. Veţi găsi rapid o soluţie, deşi rezolvarea nu este agreată de toată lumea. Încercaţi să vă abţineţi de la cheltuielile pe care aveţi chef să le faceţi.
 
  Taur
Graţie influenţelor astrale, puteţi să trăiţi clipe extrem de romantice alături de partenerul de viaţă. Unii nativi s-ar putea decide să se căsătorească. Pe plan financiar, veţi avea parte de o sumă de bani neprevăzută, care vă va prinde bine.
  Gemeni
În dragoste, lucrurile merg aşa cum vă doreaţi. Asta nu înseamnă că trebuie să cheltuiţi sume uriaşe pentru a vă redecora întreaga casă sau pentru a-i face un cadou scump partenerului de viaţă. Vă preocupă situaţia profesională sau sănătatea copiilor.

  Rac
Vă comportaţi destul de extremist, când sunteţi pesimist şi vedeţi lucrurile în negru, când vă apucă un entuziasm nejustificat. Nu vă miră că familia nu reuşeşte să vă înţeleagă. Este o zi benefică pentru ieşirile cu prietenii. Dacă totuşi aveţi şi câteva obligaţii, ţineţi cont de ele, chiar dacă tot ce vreţi este să vă distraţi.

  Leu
Sunteţi într-o formă excelentă. Vă bucuraţi de influenţele pozitive astrale şi aveţi un tonus de invidiat. Cu toate acestea, tindeţi să fiţi gurmand şi să luaţi proporţii. Acasă puteţi să profitaţi de faptul că sunteţi lângă cei dragi pentru a face nişte schimbări de decor, poate să mutaţi mobila sau să cumpăraţi ceva nou.

  Fecioară
Fiţi prudent în ceea ce priveşte cheltuielile. Rezistaţi la toate obiectele care vă fac cu ochiul de pe rafturile magazinelor. Este, în schimb, o zi excelentă pentru a trăi clipe de armonie cu persoana iubită. E un moment perfect pentru a vă îmbunătăţi viaţa sentimentală.

  Balanţă
Aveţi un şarm personal deosebit şi reuşiţi să-i cuceriţi pe toţi fără efort. Cunoaşteţi mai multă lume şi s-ar putea să întâlniţi o persoană care să joace un rol important în cariera dumneavoastră. Latura dumneavoastră impulsivă vă cauzează mici probleme astăzi.

 Scorpion
Aveţi schimbări bruşte de comportament, care-i lasă perplecşi pe cei din jur. Trebuie să aveţi o oarecare coerenţă în vorbe şi în comportament. În cazul în care cereţi sprijinul unui prieten şi acesta nu vă răspunde aşa cum speraţi, veţi fi destul de afectat. Ieşiţi în lume şi interacţionaţi cu oameni noi.

 Săgetător
Trebuie să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă şi să vă arătaţi mai înţelegător. În plus, dacă aveţi fraţi sau surori, este momentul să consolidaţi relaţiile cu aceştia. Totuşi, nu vă apucaţi să faceţi tot soiul de promisiuni dacă nu sunteţi sigur că le veţi onora.

  Capricorn
Influenţa astrală vă slăbeşte rezistenţa fizică. Trebuie să vă faceţi un program, chiar dacă nu aveţi chef să evitaţi excesele de orice fel. Vă ocupaţi de organizarea mai bună în sânul familiei, cumpăraţi diverse aparate electrotehnice şi vă aranjaţi locuinţa. Veţi fi nevoit să munciţi dublu astăzi pentru a finaliza jumătate din munca dumneavoastră.

  Vărsător
Relaţiile cu cei apropiaţi riscă să treacă printr-o fază dificilă. Ori dumneavoastră veţi provoca tensiuni, printr-o atitudine prea autoritară, ori este vorba despre partenerul de viaţă. Dacă nu vă simţiţi prea bine, poate ar trebui să mergeţi la un medic. Intelectul dumneavoastră atinge apogeul astăzi, aşa că folosiţi-l la maximum.

  Peşti
În dragoste sunteţi gata să faceţi nişte crize de gelozie. Se poate să vă daţi seama că sunteţi privit aşa cum sunteţi în realitate, nu aşa cum aţi vrea să păreţi. Astăzi ar fi mai bine să nu daţi şi să nu primiţi bani cu împrumut. Sunteţi nevoit să apelaţi la mici favoruri pentru a duce la bun sfârşit sarcinile dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS