14.4 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Banalul acestei zile vă taie tot elanul. Probabil v-aţi aşteptat la altceva şi când vedeţi că nu se întâmplă nimic deosebit, alunecaţi spre plictiseală. Sunteţi mai tot timpul nemulţumit, deoarece pretenţiile dumneavoastră au fost mai mari, ori evenimentele la care participaţi sunt sub aşteptări şi ziua trece fără nimic special. Faceţi ceva să ieşiţi din această stare de rutină.
 
  Taur
Nu aţi mai avut de mult parte de o zi atât de luminoasă şi de plină de evenimente fericite. Ajungeţi la apogeul unei acţiuni la care aţi muncit în ultima perioadă sau cuceriţi un ţel pe care vi l-aţi pus în minte acum ceva vreme. Că e o reuşită profesională sau una sentimentală, bucuria succesului este la fel de mare şi vi se citeşte pe chip satisfacţia. Aţi avut un as în mânecă până aţi ajuns aici, şi aceasta a fost atitudinea pozitivă de învingător sigur pe reuşita finală.

  Gemeni
Aţi fost nedreptăţit şi suferiţi, fără să găsiţi deocamdată argumentele care să scoată la lumină adevărul. Nu vă lăsaţi doborât de cele întâmplate, dacă simţiţi că puteţi demonstra până la urmă că dreptatea a fost la dumneavoastră. Când nici nu vă aşteptaţi, puteţi descoperi hiba care a stat la baza neregulilor făcute de ceilalţi.

  Rac
Este o zi dificilă, în care depuneţi mari eforturi chiar şi pentru cele mai neînsemnate reuşite. Veţi termina ziua de-a dreptul epuizat, simţind că totul a fost mult peste puterile dumneavoastră, dar dacă nu vă lăsaţi copleşit de oboseală sau de teama de eşec, veţi reuşi să duceţi la capăt ce v-aţi propus, chiar şi aşa, cu chinuri supraomeneşti. Sunteţi motivat de ceea ce vă aşteaptă la final să trageţi tare.

  Leu
Soluţia problemei care vă frământă acum poate fi găsită undeva prin amintiri, prin experienţa dumneavoastră de viaţă, pentru că aţi mai trecut cândva printr-o situaţie asemănătoare şi aţi rezolvat-o foarte bine. Aruncaţi o privire înapoi sau întrebaţi pe cineva mai în vârstă, care sigur vă poate oferi un sfat bazat pe experienţa sa de viaţă. Trecutul dumneavoastră sau al altora poate fi sursa multor idei bune ce pot fi aplicate în prezent pentru a netezi viitorul.

  Fecioară
Sunteţi foarte reţinut în faţa unui nou drum care vi se deschide. Simţiţi că poate avea rezultate bune, că duce într-o direcţie pozitivă, dar nu vă simţiţi în stare să daţi startul tocmai acum, de parcă nu aţi fi pregătit sufleteşte sau fizic să-i faceţi faţă până la capăt. Adunaţi-vă forţele şi nu vă gândiţi prea mult, pentru că şansa nu vi se oferă de mai multe ori.

  Balanţă
Cu un efort de voinţă puteţi rezolva cu brio problema care vă macină acum. Nu aşteptaţi miracole de la alţii, ci dumneavoastră sunteţi cel care poate rezolva problema foarte repede, fără a mai cere ajutorul. Interveniţi în problemele altora şi totul revine la normal, ca atare sunteţi eroul salvator al multor acţiuni încurcate. Unde apăreţi dumneavoastră, parcă totul se calmează, pentru că aveţi curaj, aveţi energie şi, mai ales, încredere că totul poate reveni mult mai repede pe făgaşul normal.

 Scorpion
Sunteţi sever cu cei pe care-i prindeţi cu ocaua mică, pentru că nu suportaţi minciuna, trădarea şi ipocrizia atunci când o descoperiţi la ceilalţi. Poate dumneavoastră uneori ştiţi să apelaţi la ele cu mai multă dibăcie, dar la ceilalţi o observaţi de la o poştă şi sunteţi gata să-i demascaţi cu duritate pe cei care v-ar putea cauza probleme prin aceste tertipuri incorecte.

 Săgetător
Munciţi cu plăcere la serviciu, pentru că se întrevăd rezultate de care puteţi fi mândru şi pe care lumea le apreciază sincer. Poate aveţi ocazia să vă puneţi mai mult în valoare talentele artistice şi ceea ce iese azi din mâinile sau din mintea dumneavoastră atrage admiraţia lumii. Când puneţi suflet în ceea ce faceţi, e şi normal să ajungeţi la rezultate atât de frumoase.

  Capricorn
Atmosfera din cuplu se animă prin iniţiativele partenerului pe care le primiţi cu braţele deschise. Îl vedeţi mai implicat, mai preocupat de rolul său în cuplu şi nu aşteaptă să-i spuneţi dumneavoastră ce să facă pentru a vă oferi bucurie. Ceea ce face pentru voi vă încântă, pentru că nu uită nici de sarcinile care-i revin, dar nici de semnele de afecţiune adresate dumneavoastră, ca atare aveţi numai motive de satisfacţie atunci când sunteţi în doi.

  Vărsător
Sunteţi un companion plăcut, vă bucuraţi de popularitate şi, pe oriunde treceţi, uşile se deschid repede, iar chipurile interlocutorilor se luminează cu un zâmbet. Aveţi un talent cu totul aparte de a vă face plăcut de cei cu care intraţi în contact, ca atare profitaţi de această zi atât de bună în plan relaţional pentru a îmbuna persoanele severe, pentru a încălzi inimile împietrite, pentru a redresa relaţiile care au mers prost în ultima vreme.

  Peşti
Poate fi o zi în care simţiţi mai pregnant urmările crizei, indiferent de planul unde s-a manifestat ea. Începeţi săptămâna cu stângul, cu un psihic obosit, care vă face să le vedeţi pe toate în negru. Vă aşteptaţi la ceva bun şi, când colo, azi totul pare să se dea peste cap şi să ajungeţi în extrema cealaltă. Teama dumneavoastră de eşec este cea care a declanşat dezastrul, pentru că, dacă aţi fi privit mai optimist situaţia, sigur aţi fi găsit soluţii de a redresa totul la timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS