16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Ceea ce face plăcere sufletului dumneavoastră nu durează veşnic, deci fiţi pregătit azi să renunţaţi la ceva drag. Poate e finalul unei vacanţe, poate o relaţie a ajuns la sfârşit, deci, de acum înainte, va rămâne un gol în sufletul dumneavoastră, ce se cere înlocuit cu altceva, la fel de puternic. De acum, orizonturile se clarifică, dar dorul de ceva drag creşte.

 
  Taur
Nu vă aşteptaţi ca aceia pe care, altădată, vă puteaţi baza cu maximă încredere să vă fie azi la fel de folositori, pentru că nu îi prindeţi în cele mai bune toane. În loc să participe cot la cot alături de dumneavoastră, se eschivează, pretind că ar fi ocupaţi cu alte probleme şi resping ideile dumneavoastră cu încăpăţânare. Orice activitate care implică lucrul în colectiv, în echipă, alături de semenii dumneavoastră, va merge anevoios, pentru că azi nu aveţi parte de tovarăşi de nădejde.

  Gemeni
Conflictul care stătea să izbucnească în preajma dumneavoastră azi poate fi aplanat mult mai uşor, cu o singură condiţie: să vă prefaceţi că nu auziţi ceea ce nu vă convine, pentru că, dacă ripostaţi agresiv la toate aceste aspecte defavorabile, cearta va scăpa de sub control. Încercaţi să trataţi orice motiv de enervare cu detaşare, mai bine nu auziţi ceea ce nu vă place decât să vă revoltaţi, pentru că azi nu veţi reuşi să vă exprimaţi dezaprobarea cu toleranţă.

  Rac
Atmosfera este foarte plăcută acasă, pentru că se anunţă musafiri pe care abia aşteptaţi să-i vedeţi sau sosesc veşti dintre cele mai bune. Simţiţi nevoia să sărbătoriţi un eveniment deosebit alături de cei dragi, iar bucuria vă face pe toţi mai comunicativi, mai dornici de socializare. Bucuraţi-vă de tot ceea ce viaţa vă oferă mai frumos!

  Leu
Mult aşteptatul eveniment pentru care v-aţi pregătit îndelung sau care a fost anunţat cu ceva timp în urmă se prefigurează foarte clar la orizont. Tot ce vine lent e mult mai dorit, ca atare, şi satisfacţia împlinirii este mai mare. Dacă s-ar fi realizat repede, fără efort, nu aţi fi ştiut să preţuiţi cum se cuvine acest moment. Simţiţi nevoia să spuneţi lumii ceva despre ceea ce simţiţi.

  Fecioară
Nu reuşiţi deloc să vă exprimaţi coerent, pentru că v-au copleşit grijile, emoţiile negative şi tot felul de gânduri negre care nu vă pun în cea mai bună lumină. Se vede că aveţi ceva pe suflet şi vă e teamă şi de umbra dumneavoastră, ca atare, tot ce faceţi nu dă randament. Acceptaţi sfatul persoanei care se oferă azi să vă ajute, pentru că singur nu veţi reuşi să ajungeţi prea departe.

  Balanţă
Nimeriţi într-un mediu foarte contradictoriu, în care toţi cei prezenţi trag în altă direcţie. Fiecare priveşte altfel situaţia: unii stau pe loc şi analizează, alţii vor să acţioneze imediat, iar apariţia dumneavoastră e salvatoare, pentru că veţi deveni un fel de liant între aceste tabere atât de diferite. Se ştie că aveţi adevărate talente de mediator, deci veţi reuşi uşor să faceţi pace.

 Scorpion
Dacă aţi dus la capăt proiectul la care aţi lucrat în ultima perioadă, sunteţi disponibil pentru ceva nou, dar nu trebuie să închideţi capitolul brusc, fără să fiţi sigur că aţi rezolvat tot ce aveaţi pe lista de sarcini. Un final brusc, în pripă, poate lăsa neterminate unele probleme, care vă vor chema înapoi altădată, când poate nu veţi avea timpul necesar să vă ocupaţi de aceste aspecte.

 Săgetător
Intervenţia unei persoane mature, cu funcţie sau cu mai multă experienţă decât dumneavoastră, vă lasă fără replică, pentru că vă transmite o veste destul de ciudată, care vă dă peste cap toate planurile. Nu v-aţi aşteptat la acest verdict sau această decizie radicală, ce vă interzice practic să duceţi mai departe ce aţi început, deci trebuie să schimbaţi din mers macazul, pentru că regulile acestuia vă limitează spaţiul de mişcare.

  Capricorn
Vedeţi cum se prăbuşeşte visul în care aţi investit atâta energie, dar se pare că nu depinde în totalitate de dumneavoastră. Intervine altcineva în treburile dumneavoastră şi vă face să vă pierdeţi speranţa că veţi mai ajunge vreodată la ce v-aţi propus, ceea ce pare a fi o trezire bruscă la realitate ce vă ia total prin surprindere.

  Vărsător
Nu vă aşteptaţi ca planurile pe care vi le-aţi făcut pentru azi să meargă ca pe roate, pentru că se ivesc mereu cârcotaşi sau oponenţi care nu sunt de acord cu dumneavoastră. Nu contează că unii vă contrazic permanent, ci importantă e fermitatea acţiunilor dumneavoastră. Susţine-le cu tărie, în ciuda tuturor, pentru că veţi putea să-i înlăturaţi pe toţi cei care nu sunt astăzi de partea dumneavoastră.

  Peşti
Sunteţi primit sub aripa protectoare a unei persoane mature, cu prestanţă, şi sunteţi de-a dreptul onorat că vă acceptă în preajmă. Aveţi multe de învăţat de la ea, vă este superioară în multe privinţe, iar asocierea cu ea v-ar putea aduce numai avantaje. Proiectul profesional la care începeţi să contribuiţi poate avea succes, persoana pe care o cunoaşteţi poate juca roluri-cheie de acum încolo în carieră sau afaceri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII