13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Ziua de astăzi se va încheia cu o surpriză. Veţi primi o veste pe care o aşteptaţi de mult timp sau veţi primi vizita unei rude pe care nu aţi mai întâlnit-o de ani buni. Se poate să vi se facă propuneri interesante, în plan profesional. Partea bună a situaţiei este că sunteţi suficient de ambiţios pentru a profita de şansele oferite. În plan amoros, se face simţită nevoia de stabilitate şi de afecţiune.
 
  Taur
Sunteţi prins la mijloc într-o discuţie între două persoane importante pentru dumneavoastră. Din păcate, indiferent de partea cui veţi fi, cineva va fi rănit. Este destul de greu să ajungeţi la o rezolvare, dar nu imposibil. Aveţi o putere de convingere uluitoare. Vă puteţi folosi de ea pentru a rezolva unele situaţii foarte delicate. Este o zi bună şi în plan financiar, cu posibilităţi de a câştiga sume foarte importante de bani. Astfel de câştiguri sunt, în majoritatea cazurilor, neaşteptate.

  Gemeni
Astăzi primiţi o veste pe care o aşteptaţi de câteva săptămâni. Deşi nu este tocmai răspunsul pe care-l speraţi, priviţi şi partea bună a lucrurilor. Relaţiile cu prietenii şi cu persoanele apropiate sunt complicate. Se poate ca unii prieteni să vă dezamăgească, dar nu trebuie să faceţi din asta o dramă. Deşi aveţi o poziţie stabilă în activitatea dumneavoastră profesională, sunt anumite lucruri care nu vă plac deloc.

  Rac
Deşi încercaţi cu disperare să evitaţi conflictele cu colegii, astăzi începeţi încă de dimineaţă cu o discuţie în contradictoriu. Depinde numai de dumneavoastră modul în care vor evolua lucrurile. Dacă aveţi nevoie de sprijin, un prieten drag vă va fi alături. Acest lucru vă face mult bine, pentru că ştiţi că orice ar fi nu rămâneţi singur.

  Leu
Simţul de aventură s-ar putea să fie stimulat astăzi, în momentul în care nişte prieteni vă propun să plecaţi într-o excursie. Veţi fi entuziasmat, însă este posibil să nu aveţi suficient timp liber. Dacă vă confruntaţi cu probleme spinoase acasă, trebuie să priviţi lucrurile în mod obiectiv. Nu vă faceţi griji pentru lucruri imaginare. În relaţia de cuplu, încercaţi să nu vă schimbaţi starea de spirit.

  Fecioară
Astăzi nu sunteţi tocmai în apele dumneavoastră. Nimic nu vă mulţumeşte şi nimic nu vă mai impresionează, ca altădată. Poate dacă petreceţi câteva zile alături de cei dragi, vă va ajuta să vă reveniţi. Chiar dacă apar mici probleme acasă, acestea se vor remedia. În plan financiar, lucrurile ar trebui să meargă bine atâta timp cât vă arătaţi mai rezonabil şi mai econom.

  Balanţă
Se anunţă o zi plină de evenimente. O petrecere, o cină în oraş sau o ieşire într-un club vă va da ocazia să cunoaşteţi alte persoane. Poate se vor lega noi prietenii. Acasă este o atmosferă liniştită. Nu ar trebui să o stricaţi încercând să vă impuneţi cu orice preţ în faţa celor din jur. Cheltuielile ar trebui să se reducă, pentru că tindeţi să trăiţi mai scump decât vă permiteţi. Dacă aveţi deja o relaţie, vă bucuraţi de înţelegere şi afecţiune.

 Scorpion
Vă gândiţi foarte serios la problemele pe care le-aţi întâmpinat în viaţa de cuplu, în ultima perioadă. Nu ar trebui să luaţi nici o decizie fără a asculta şi opinia partenerului. Unele probleme financiare vor fi rezolvate graţie unui ajutor providenţial. Cu toate acestea, nu trebuie să deveniţi neprevăzător. Surprizele neplăcute încă pot să apară. Vă înţelegeţi mai bine cu cei din familie, mulţumită atitudinii deschise şi comunicative.

 Săgetător
Astăzi începeţi un nou proiect. O nouă investiţie vă face să speraţi la profituri peste aşteptări. Deşi planul este foarte bine pus la punct, merită să-l mai analizaţi o dată, înainte de a-l lansa. Nu prea aveţi chef să vă conversaţi cu partenerul de viaţă. Tot ce intenţionaţi să faceţi este să decideţi sigur, fără să ţineţi cont de părerea celuilalt.

  Capricorn
Vă grăbiţi să încheiaţi şi ultimele treburi pe la serviciu, pentru a vă putea petrece timpul cu familia. Nu este o perioadă foarte aglomerată şi aveţi ocazia să petreceţi mai mult timp împreună cu cei dragi. Treceţi de la o stare la alta cu o viteză care nu face decât să-i zăpăcească pe cei din jur. Chiar dacă vă place să vă jucaţi cu partenerul de viaţă, s-ar putea ca acesta să vă ceară să alegeţi.

  Vărsător
Vă lăsaţi uşor influenţat de problemele personale. După discuţii aprinse cu partenerul de viaţă, astăzi parcă nu vă puteţi concentra la nimic. Până la finalul zilei va trebui să vă deconectaţi, pentru că unele probleme necesită rezolvare urgentă. În ciuda numeroaselor responsabilităţi pe care le aveţi, trebuie să petreceţi mai mult timp cu cei dragi. Apar oportunităţi de dezvoltare profesională.

  Peşti
Chiar dacă cei mai mulţi dintre colegi se pregătesc de vacanţă, dumneavoastră vă gândiţi serios să începeţi un nou proiect. Poate vă hazardaţi prea mult. Poate ar trebui să amânaţi cu câteva luni. Mai bine cereţi sfatul cuiva. Chiar dacă nu vă place să recunoaşteţi, uneori, susţinerea familiei înseamnă mult pentru dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS