28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024

Horoscop

  Berbec    
Este vremea să rupeţi cu trecutul, să vă scoateţi din minte o amintire pe care o duceţi după dumneavostră fără să vă mai ajute. Uitarea se instalează greu în acest caz, de aceea vi se cere un efort de voinţă pentru a vă debarasa de balastul emoţional al vremurilor de altădată.
 
  Taur
Nu puteţi discuta liber cu o persoană care nu vă inspiră încredere. Ori sunteţi prea tânăr faţă de el şi vă intimidează cu prestanţa sau vârsta pe care o are, ori e o cunoştinţă oarecare şi vreţi să o ţineţi la distanţă pentru a nu-i permite să vă afle toate secretele.

  Gemeni
De unde nici nu vă aşteptaţi, primiţi azi un sprijin binevenit care vă scoate din încurcătură. Vă apare în cale o persoană de la care nu aveţi speranţe prea mari, pentru că nu o consideraţi suficient de bine pregătită pentru a interveni în treburile dumneavoastră.

  Rac
Trebuie să vă treziţi din vis, pentru că idealismul exagerat, deşi vi se potriveşte de minune, nu duce într-o direcţie bună. Sunteţi furat de nişte iluzii, de nişte promisiuni deşarte, de aceea este nevoie de un dram de luciditate din partea dumneavoastră, pentru a alege calea cea mai bună.

  Leu
Dacă preluaţi conducerea echipei din care faceţi parte, totul ar merge ca pe roate, pentru că nimeni nu e mai potrivit în rolul de lider în afară de dumneavoastră. Spuneţi clar ce idee aveţi, pentru că alţii ar putea să o îmbrăţişeze imediat cu plăcere.

  Fecioară
Dragostea este motivul grijilor dumneavoastră nocturne. Insomnia vă însoţeşte pe tot parcursul nopţii încât începeţi ziua epuizat fizic şi psihic. Nu sunteţi în apele dumneavoastră toată ziua din cauza acestei nopţi pierdute, de aceea trebuie să căutaţi o soluţie.

  Balanţă
Un succes în carieră vă face ziua mai frumoasă şi sunteţi foarte mândru. Simţiţi nevoia să spuneţi tuturor despre realizările dumneavoastră, chiar dacă asta ar însemna să vă lăudaţi un pic, dar meritaţi toate felicitările.

 Scorpion
Chiar dacă toate plăţile acestei zile par mici, sunt totuşi multe, astfel încât se acumulează o sumă măricică. Nu vă bucuraţi că unele preţuri sunt mai mici decât v-aţi aşteptat, pentru că e doar o senzaţie de moment.

 Săgetător
Viaţa sentimentală cunoaşte o ameliorare, pentru că partenerul vine cu un armistiţiul. Vrea să se explice, să vă împăcaţi după o ceartă, ar merita să-i daţi şansa să repare greşelile trecute.

  Capricorn
Aşteptarea dumneavoastră ia sfârşit pentru că aţi ajuns la punctul în care sarcina la care vă aduceţi contribuţia este îndeplinită. Norocul dumneavoastră e că sunteţi zodia cea mai răbdătoare, care poate aştepta oricât până ajunge la rezultatele dorite.

  Vărsător
Starea dumneavoastră este un pic cam agitată şi aveţi nevoie de ceva care să vă potolească. Apare la timp cineva care vă trage de mânecă, pentru că energia în exces, graba sau nervii pot provoca situaţii greu de controlat.

  Peşti
Sunteţi o fire sensibilă, care poate fi uşor rănită de un ton ridicat sau de o critică pe care o consideraţi nemeritată, de aceea nu vă veţi simţi în largul dumneavoastră în medii tensionate. Competiţia nu vă ambiţionează azi, ci scoate la iveală latura vulnerabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS