23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Aveţi posibilitatea să vă lărgiţi orizontul profesional. Va fi nevoie să vă păstraţi imaginea profesională intactă. Moralul puternic vă ajută să depăşiţi situaţiile mai puţin plăcute. În familie au loc discuţii din cauza unor bani şi va trebui să intervenţi.
 
  Taur
Astăzi aveţi mult noroc în plan profesional. Reuşitele vă aduc mari satisfacţii. Fiţi cu ochii în patru pentru că astăzi apar şanse extrem de importante de a face bani. Ar fi păcat să le rataţi. Relaţia cu partenerul de viaţă se îmbunătăţeşte.

  Gemeni
Nu vă prieşte deloc să fiţi singur. Aveţi nevoie în permanenţă să fiţi înconjurat de oameni, în special de prieteni. Din fericire, se ivesc unele posibilităţi de a lega noi prietenii. În plan amoros, se poate să apară în viaţa dumneavoastră o veche iubire. În mare parte, de dumneavoastră depinde cum vor evolua lucrurile.

  Rac
Astăzi va fi nevoie să jucaţi un rol de mediator. Simţul diplomaţiei devine o calitate preţioasă în astfel de momente. Trataţi lucrurile cu multă luciditate când vine vorba despre bani. Aţi putea face cele mai bune alegeri, care să vă ducă la câştiguri substanţiale. Vă atrage un obiect scump, pe care vi-l doriţi de multă vreme.

  Leu
Aveţi o mulţime de responsabilităţi acasă şi la serviciu. Aveţi mare grijă să nu încurcaţi viaţa profesională cu cea amoroasă. Excesele culinare din ultima vreme nu prea vă ajută să vă menţineţi în formă. Va fi nevoie de un regim dacă vreţi să arătaţi în continuare foarte bine. Vă simţiţi excelent oriunde aţi merge, pentru că vă bucuraţi de simpatie şi de popularitate, care vă asigură o comunicare facilă cu oricine.

  Fecioară
Discutaţi cu familia despre unele proiecte de viitor. Dacă însă aveţi unele discuţii cu prietenii, acestea nu trebuie să ajungă în pragul unei polemici. Munca în echipă nu prea vă reuşeşte astăzi şi nu pentru că dumneavoastră nu aţi fi deschis spre aşa ceva, ci pentru că există oameni răuvoitori. Atmosfera paşnică de acasă cunoaşte un hop din cauza unui moment critic pe care nu ştiţi cum să-l gestionaţi.

  Balanţă
Cele mai multe realizări pe care le puteţi avea în plan profesional vin din activităţile în care calitatea este pusă pe primul loc. Este o zi bună şi pentru bani, iar echilibrul financiar este restabilit. În plan amoros, lucrurile merg destul de bine. Sunteţi implicat într-un proiect colectiv, care evoluează foarte bine, singurul impediment fiind faptul că va dura cam mult până vor începe să apară şi rezultatele.

 Scorpion
Staţi bine cu sănătatea, dar se poate să luaţi ceva kilograme în plus, din cauza exceselor culinare. Gândiţi-vă la o dietă sau un regim care să vă schimbe alimentaţia. Cu banii nu staţi excelent, astfel încât ar fi bine să evitaţi pe cât posibil cheltuielile exagerate. Găsiţi la ţanc banii de care aveţi nevoie pentru a cumpăra un obiect util pentru casă sau pentru a vă achita o datorie.

 Săgetător
Este nevoie de eforturi susţinute pentru a putea împăca şi viaţa profesională, şi pe cea personală. Dacă vă confruntaţi cu unele dificultăţi la serviciu, nu vă lăsaţi pradă disperării. Este o zi bună în plan financiar, cu posibilităţi de câştiguri.

  Capricorn
Este o zi bună pentru dezvoltare profesională. În cazul în care vă căutaţi un job, se poate să găsiţi ceva pe placul dumneavoastră. Sub aspect personal, aveţi parte de numeroase experienţe erotice şi de împliniri în plan fizic, însă nu este neapărat vorba şi de o relaţie stabilă. Intervenţia dumneavoastră în afacerile altei persoane vă pune într-o lumină bună, dar îl blochează pe celălalt.

  Vărsător
Trebuie să aveţi foarte mare grijă ce proiecte alegeţi pentru că unele dintre ele nu au nici o şansă să reuşească. Este o zi mai puţin bună pentru afaceri, mai ales că nu vedeţi lucrurile dintr-o perspectivă obiectivă. Intoleranţa faţă de anumite gesturi sau persoane vă creează probleme. Luaţi legătura cu persoane de departe sau plecaţi chiar dumneavoastră la o anumită distanţă de casă, iar ceea ce găsiţi acolo este de bun augur.

  Peşti
Se poate ca astăzi să aibă loc un eveniment important în viaţa dumneavoastră amoroasă. Este o zi bună şi pentru gestionarea bugetului şi luarea unor decizii. În activitatea profesională este important să păstraţi o viziune realistă asupra lucrurilor. Dacă nu vă luaţi inima în dinţi să spuneţi mai clar ce vreţi sau ce aşteptaţi de la ceilalţi, nu veţi fi înţeles aşa cum se cuvine, ceea ce va naşte dezamăgiri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS