12.8 C
Craiova
sâmbătă, 21 septembrie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Primiţi o veste de departe sau chiar apare şansa unei călătorii de urgenţă, pentru că e nevoie de dumneavoastră la o oarecare distanţă de casă. Contactele cu cei de departe sunt în prim-plan, dar nu toate veştile sunt bune.
 
  Taur
Sunteţi mulţumit de reacţia spontană pe care o aveţi într-un moment complet neaşteptat. Deşi sunteţi o fire mai domoală, azi sunteţi pe fază şi faceţi exact ce trebuie în momentul potrivit.

  Gemeni
Atmosfera din casa dumneavoastră este animată, deoarece fiecare are un efect mobilizator asupra celorlalţi. Vă ridicaţi moralul unii altora, vă încurajaţi reciproc să vă exprimaţi ideile cu mai mult curaj.

  Rac
Apare în calea dumneavoastră exact persoana de care aveaţi nevoie pentru a alunga starea de incertitudine cu care vă confruntaţi. Aduce informaţia necesară, vă transmite o veste bună sau intervine concret în rezolvarea problemelor dumneavoastră.

  Leu
Vă aflaţi în faţa unei probleme cu care v-aţi mai confruntat şi în trecut şi atunci aţi rezolvat-o foarte bine. Ca atare ajunge doar să faceţi o recapitulare a etapelor încheiate mai demult, ca să vedeţi la ce soluţie aţi apelat la vremea respectivă.

  Fecioară
Dragostea cere mai mult de la dumneavoastră, deci, dacă cineva deosebit v-a atras atenţia, nu trebuie să staţi cuminte în banca dumneavoastră aşteptând să facă el primul pas. Azi e nevoie de îndrăzneala de a spune ce simţiţi.

  Balanţă
Vă simţiţi blocat într-o situaţie fără ieşire şi prima care vă părăseşte este încrederea. Sunteţi convins că nu se mai poate face nimic şi vă încăpăţânaţi să o ţineţi pe a dumneavoastră, cerând de la ceilalţi compasiune. Nu de milă aveţi nevoie acum, ci de încurajare.

 Scorpion
Visul dumneavoastră are şanse să devină realitate, doar că mai aveţi ceva de luptat şi de aşteptat. Nu staţi să ridicaţi castele din iluzii, ci căutaţi mijloacele concrete de a vă construi marele plan.

 Săgetător
Informaţia care ajunge azi la dumneavoastră prin intermediul unui colaborator are efecte pe termen lung asupra proiectelor începute. Deschide o nouă etapă, care vă aduce rezultate dintre cele mai bune sau scot la iveală noi calităţi de care vă veţi putea folosi cu succes de acum încolo.

  Capricorn
Atmosfera este foarte luminoasă în casa dumneavoastră pentru că toată familia se adună în jurul unui obiect nou, pe care aţi reuşit într-un final să-l achiziţionaţi. Că e vorba de o haină sau de un televizor, bucuria este aceeaşi şi toată lumea simte nevoia să aprecieze într-un mod zgomotos acest moment.

  Vărsător
Interveniţi în mod salvator în treburile unui coleg, pentru că el e prea aglomerat de sarcini şi nu mai găseşte ieşirea. Sunteţi ceva mai relaxat, nu sunteţi direct implicat, ca atare puteţi fi sprijinul lui de nădejde în momente tensionate.

  Peşti
Într-un final, iată că vi se face dreptate. A meritat să aşteptaţi până ce adevărul a ieşit la iveală, căci sunteţi recompensat pentru un efort depus, dar care nu a fost apreciat la justa lui valoare. Cel care v-a tratat incorect şi-a dat seama că a greşit, iar acum încearcă să repare situaţia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS